McGregor kiröhögte azokat, akik életveszélyesen megfenyegették

McGregor kiröhögte azokat, akik életveszélyesen megfenyegették


"Gyertek, kapjatok el" – cukkolta fenyegetőit.

Pár napja arról kezdtek el pletykálkodni az emberek, hogy Conor McGregor, a UFC történelmének eddigi legnagyobb sztárja megverte a Kinahan kartell ír maffia egyik tagjának apját egy dublini kocsmában. Azt rebesgették, hogy Conort megfenyegették, hogy ha nem ad nekik 900 ezer dollárt, akkor megölik, és hogy ennek a fenyegetésnek a hatására Conor állítólag elhagyta repülővel Írországot, szülőhazáját.


Conor csütörtökön megjelent a Blanchardstown Kerületi Bíróságon, ahol egy 400 eurós büntetést kellett kifizetnie egy gyorshajtásért, amit beismert. Természetesen szóba került a mostani ügy, és hát Conor csak nevetett az egész sztorin.

“Az egész egy nagy marhaság.” – mondta McGregor, miközben hagyta el a bíróságot. Az egyik riporter megkérdezte tőle: "Mit szólsz ahhoz, hogy életveszélyesen megfenyegettek?" A válasz rövid volt, és pimasz: "Gyertek, kapjatok el" – majd padlógázt nyomott, egy másodperc alatt felgyorsult 100-ra sportautójával, szó szerint elviharzott a helyszínről, és közben takargatta az arcát, ezzel imitálva a hírhedt ír bűnözőt, Martin "The General" Cahill-t, aki szintén így takargatta az arcát a letartóztatása idején.

Conor – aki természetesen késve, és egy Adidas-os (nem Reebok!) MELEGÍTŐBEN érkezett a bíróságra – a meghallgatáson állítólag azt mondta, azt hitte, befizette a bírságot, de a tranzakció valamiért nem jött végül létre.Az is elhangzott, hogy a Mayweather elleni bunyóért mennyiért kapott összesen. Ezt figyeld:

A bíró megkérdezte tőle, hogy mennyit kapott a meccsen, mert nem akarta elhinni, hogy 110 millió eurót (!) keresett egy nap alatt, mire Conor nevetve kijavította:
"140 milliót."

Csütörtökön Conor apja, Tony McGregor ostobaságnak nevezte azt, hogy életveszélyesen megfenyegették a fiát, és elmondta az Irish Mirrornak, hogy a családjának nincs mitől tartania, senki sem üldözi őket.


Szólj hozzá