Max Holloway Frankie Edgar ellen tér vissza a UFC 240-en
MMA

Max Holloway Frankie Edgar ellen tér vissza a UFC 240-en


Miután a hawaii srác is felült, és azonnal le is borult az ugorjunk fel egy súlycsoportot, hogy még nagyobb sztárok lehessünk jelzésű hype-vonatra, többen (köztük ő is) azt javasolták neki, maradjon inkább az eredeti súlycsoportjában.

Max egyrészt hallgatott is a jó szóra, másérszt kutya kötelessége a pehelysúllyal is foglalkozni, ha már ő a regnáló bajnok ott. Magyarul lehetőséget kell adnia másnak is arra, hogy bebizonyítsa, jobb nála.

A lehetőséget Frankie Edgar, a UFC-ranglista jelenlegi harmadik helyezettje kapja meg. Bármilyen furcsa is, a két bunyós soha nem találkozott még a ketrecben. Nem mintha nem lettek volna erre irányuló próbálkozások a UFC részéről: a meccset most próbálják leszervezni harmadjára. Az első találkozót 2017. decemberére tervezték, amit Frankie sérülése miatt kellett lemondani, a másodikat pedig 2018. márciusára, erről Holloway sérülése miatt kellett lemondanunk.

Még össze sem csaptak a srácok, de már 1-1 az állás tehát sérülések tekintetében. 

Frankie, a UFC korábbi többszörös könnyűsúlyú világbajnoka legutóbb Cub Swansont hatástalanította, Max pedig kikapott könnyűsúlyban Dustin Poiriertől, de nehéz lenne megmondani, hogy ki az esélyesebb, mert pehelysúlyban Max érinthetetlen volt az elmúlt röpke 5 évben.


Szólj hozzá