Matt Hughes vissztért

Matt Hughes vissztért


Négy hónappal rendkívül súlyos balesete után, Matt Hughes egészségesen tért vissza a HSHS St. John’s kórházba, köszönetet nyilvánítani azoknak a nővéreknek akik segítették felépülését. Figyelem, megható videó következik!Matt a feleségével, két lányával és legjobb barátjával jelent meg, nevetett, saját lábán járt, rendkívül hálásnak mutatkozott.

Hughes legjobb barátja, Tony Zucca terjesztette fel DAISY díjra a Matthez két legközelebb dolgozó nővért, a két hölgy pedig el is nyerte azt, október és november hónapra is.
”A családom és barátaim elmondták, hogy az egész St. John's kórház rendkívül profi módon bánt velem. Ez mindennél többet jelent számomra, szeretném szívből megköszönni a munkájukat.”

A 43 éves Hughes, aki az év elején még a visszatérést is fontolgatta, júniusban hajtott egy vasúti átjáróra. A vonat az utas oldalról teljes erőből eltalálta Matt pickup autóját. A balesetben Huges semmilyen csonttörést, zúzódást nem szenvedett, de olyan súlyos neurológia sérülést szerzett, hogy hetekig minimálisan volt csak öntudatánál.

A kétszeres UFC váltósúlyú bajnok, és dicsőségcsarnok tag, az egyik legjobb valaha élt ebben a súlycsoportban. Georges St-Pierre, BJ Penn és Royce Gracie ellen is győzni tudott.


Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41Szólj hozzá