Mark Hunt még három UFC-n kívüli harcot szeretne, lehet az ökölvívás felé fordul

Mark Hunt még három UFC-n kívüli harcot szeretne, lehet az ökölvívás felé fordul


Természetesen csak vicceltünk a Butterbean dologgal, de anno nagy botrány volt akörül, hogy a Nevada Állami Atlétikai Szövetség nem engedte össze őket. Természetesen a PRIDE-ban.

Ugorjunk is a jelenkorba, ahol a 43 éves Mark Hunt a UFC hattyúdalának éneklésére készül, Curtis Blaydes ellen.

A szamoai az ökölvívó ambícióit sem adta még fel, mert állítása szerint már most van három ajánlata a UFC utáni időkre, amit nagyon szeretne, ha idén maga mögött tudna hagyni.
”Van még ez az egy Perthben, aztán még kettő. Ennyi van a szerződésemen. Remélem ki tudjuk préselni az összeset az idén. Aztán még szeretnék három nagy nemzetközi harcot és akkor talán befejezem. Már ajánlottak három boxmeccset is. De még mindig a UFC álmot kergetem. A legjobb MMA harcos szeretnék lenni. Lehet utána meg leakasztok egy ökölvívócímet. Conor McGregor is ezt tette, Floyd Mayweather ellen, nem? Ki tudja?”

Hunto-san aztán bedobott pár lehetséges nevet is, de az egyik túl közel áll hozzá. Viszont van az a pénz...

Lucas Browne és Paul Gallen is lehetőség. De ki ismeri őket? Ki rajong értük? Menjetek már... Galt még ráadásul ismerem is, szoktunk együtt enni. Nem harcolhatsz barát vagy család ellen. De ha a pénz jó... Azon múlik minden.”

Kitértek még arra a riporterrel, hogy milyen a kapcsolat Dana White, a UFC és közte:
”Nincs semmiféle kapcsolat. Dana csak a főnököm. Egy üzletember. De nagyon ideges voltam mikor kivettek Marcin Tybura ellen. Sok pénzt vesztettem. Aztán jött az adóhatóság. Nem szaroznak. Persze, hogy ideges voltam. Buktam egymillió dollárt. De nincs semmim Dana ellen. Magukra figyeltek azzal, hogy rám is. Nagyon jó formában vagyok. Az egyetlen bajom, a korom, de az mindenkit elér egyszer. Nagyon rég harcolok már, mindig a határokat feszegetem. Viszont közeleg a vég.”

Hunt azért humoránál volt, odaböffentett a kétkedőknek és az agyturkászoknak is:
”Azt mondtam, hogy néha dadogok és elmászik a beszédem, meg nem emlékszem dolgokra. De ki a fasz szeretne a sok szarra is emlékezni?”

Vicces fiú. Előbb gondolkodtam azon, hogy ha Blaydes ellen sikerrel járna, akkor Dana a jó kapcsolat lezárásaképpen lehet utolsó két harca egyikén odadobja majd Francis Ngannou elé, hátha ellátja a baját, mint búcsúajándék....


Szólj hozzá