Már nem is akarja annyira Chris Weidmant Jack Hermansson, Romero vagy Gastelum a cél!
MMA

Már nem is akarja annyira Chris Weidmant Jack Hermansson, Romero vagy Gastelum a cél!


Jack Hermansson igazi romboló golyóként érkezett meg a UFC középsúlyú rangsorának elejébe.

Háromnegyed év alatt lecsavart három meccset, kettőt befejezett, köztük a volt WSOF bajnokot David Branch-et, kevesebb, mint egy perc alatt.

Aztán alig egy hónapra erre, jött a Jacaré elleni beugrás, ahol fantasztikus teljesítménnyel mattolta a brazilt, öt menetben.

Joker először Chris Weidmant akarta, de kicsit továbbvitte a gondolatot, mert már Kelvin Gastelum vagy Yoel Romero a lehetőség.

Hallgassuk, miért:

”Weidman eggyel mögöttem van a rangsorban. Szóval, kissé jobban érezném magam, hogy ha Gastelum vagy Romero jönne. Kicsit válogatós vagyok, nem Chris az első a célkeresztben. Romero és Costa harcolni fognak, Kelvin pedig most van túl egy kemény csatán, szeretne némi szünetet. De lehet meg tudnánk egyezni őszre.”

Jack említette, hogy Koppenhágába készül a UFC, ezt meg tudom erősíteni nektek én magam is, a dolog igaz.

Hét európai event a cél idénre, ebből három már megvolt, Prága, London és Szentpétervár, Stockholm pedig nemsokára itt van.

Nagy eséllyel kaphat Hollandia valamit őszre, Szocsi szinte garantált szeptember utolsó hétvégéjére, egy második brit gála sem épp kizárható, továbbá Gdansk is pályázhat valamire.

Ezeket David Shawtól tudom. :)

Na, de vissza Jokerhez!

”Azt tudjuk, hogy Whittaker és Adesanya össze fognak csapni. Rajtuk kívül a legmagasabban rangsorolt, az Yoel. Ellene tökéletes volna harcolni. De van egy érzésem, hogy a Gastelum harc hamarabb megvalósulhat, mert a UFC is hajlik erre.”

Hátha végre végleg megmozdulna, az évek óta beállt, bepangott középsúlyú divízió, de én erre már nem mondok semmit, mert bármikor próbálkoztak vele, csúfos lett a vége.

A fullos interjút Hermanssonnal, Marvin Vettorival és Pedro Carvalhoval meghallgathatjátok Peter Carroll barátom podcastján itt:

Szólj hozzá