Manny Pacquiao – Vasyl Lomachenko jöhet az év végén!

Manny Pacquiao – Vasyl Lomachenko jöhet az év végén!


Tíz éve mikor Manny Pacquiao berobbant a megasztárság vonalába az akkor már fakuló Oscar De La Hoya ellen, ugyanazt érezhette mint most Vasyl Lomachenko.

Most Manny fakul már, nem ő hagyta el a sportot, hanem a sport megy el mellette, de egy nagy moneyfight a holnaputáni harcának végeredményétől függően még benne lehet a legendában.

Egy igazi fáklya átadás lehet ez, ugyanis Lomachenko a jelenlegi P4P királyként van számon tartva, aminek Manny is volt éveken keresztül.

Ugyan az ukrán egy vállsérülés miatt halasztani volt kényszerű az őszre tervezett visszatérését, promótere Bob Arum elárulta, hogy Pac Man lehet az év végi meccsének másik fele.A három súlycsoportos bajnok Lomachnekonak viszont választási lehetősége is akad, ugyanis ha ez nem jönne össze, a Ray Beltran - Jose Pedraza WBA könnyűsúlyú címmeccs győztese is szóba jöhet.

Utóbbinak inkább sportértéke lenne, előbbi variáció viszont Manny ellen pénzt is hozhat a konyhára PPV formájában, amire a Fülöp Szigetek fiának is szüksége volna.

Ugyanis az ESPN+ berkeibe van száműzve éppen Lucas Matthysse ellen, vasárnap hajnal háromkor lesz látható.

Kit látnátok ki ellen legszívesebben?

Manny – Hi-Tech vagy valami más verzió?


Szólj hozzá