Logan Paul megígérte, hogy kiüti Floyd-ot

Logan Paul megígérte, hogy kiüti Floyd-ot


Az oddsokat elnézve a küzdősportok történelmének legnagyobb meglepetése lenne az, ha Logan Paul meg tudná verni Floyd Mayweather-t azon a bemutató mérkőzésen, amire február 20-án kerül sor.

Logant meglepte, hogy Mayweather egyáltalán belement a bunyóba, mert szerinte ezzel csak veszíthet:
"Nekem ez egy win-win szitu, bármi is lesz. Szerintem ez lesz a küzdősportok történelmének legnagyobb meglepetése. Biztosra veheti mindenki, hogy a kiütésre fogok rámenni. Ezer évig erről a meccsről fognak beszélni az emberek. Nem hiszem el, hogy ezt Floyd bevállalta" – hüledezett a bokszoló a podcastjában.

Logan mérlege nem túl rózsás (0-1), mindössze két előnye van Mayweather-rel szemben: a kora, és a súlya. Emiatt szerinte akár egy nagy lucky punch is elég lehet a győzelemhez:
“Hazudsz, ha azt mondod, lehetetlen. Mindenki szeretne csodát látni. Február 20-án lesz esélyem csodát tenni. És biztosak lehettek benne, hogy mindent megteszek azért, hogy sikerüljön."Ki tudja, lehet, hogy igaza van. Senki sem hisz a győzelmében, de ha belegondolunk, régen az emberek nem hitték, hogy nehézsúlyban egy fekete legyőzhet egy fehér ökölvívót, aztán jött Jack Johnson, és sokkolta a világot...


Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41Szólj hozzá