Súlybeli hátránya ellenére is nagy favorit Floyd Mayweather Logan Paul ellen

Súlybeli hátránya ellenére is nagy favorit Floyd Mayweather Logan Paul ellen


Az 50-0-s profi mérleggel büszkélkedhető Floyd "Money" Mayweather tegnap hajnalban bejelentette, hogy lesz egy bemutató bokszmérkőzése Logan Paul YouTube-er ellen.

Ami a szabályrendszert illeti, nagyjából arra számíthatunk, amit a Mike Tyson vs Roy Jones Jr. meccsen láthattunk, de van két nagy különbség. Az egyik, hogy a Floyd-Paul páros fiatalabb (ez a "pozitívum"), a másik, hogy itt nem két profi csap össze, hanem egy profi és egy amatőr (ez a "negatívum").

Logan Paul-nak mindössze egy meccse volt eddig, KSI ellen, azt elvesztette megosztott pontozással. Floyd karrierjét pedig ismerjük jól mindannyian.

Illetve van egy harmadik nagy különbség a Tyson-Jones meccshez képest, amiről nem sokan beszélnek, pedig lényeges. Nem egy súlycsoport a két bunyós. Paul 86 kiló, vagyis félnehézsúlyú volt KSI ellen, Floyd pedig 67 kilóval mért be, amikor Conorral bunyóztak. Könnyűsúly vs félnehézsúly. Háááááááát...

A bukik szerint ennek ellenére Floyd (-5000) a favorit, Paul +1500, ami azt jelenti, hogy ha valaki 5000 dollárt tesz "Money" győzelmére, akkor 100 dollár lesz a nyereménye. Egy 100 dolláros voks Logan győzelme mellett viszont 1500 dolláros nyereményt ér. Akinek van esze, az Paul-ra fogad.

A találkozót február 20-án rendezik meg, ha minden igaz, 8 menetes lesz, de erre még nem vennénk mérget, a részletek majd később derülnek ki.


Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41Szólj hozzá