Logan Paul azon viccelődik, milyen kicsit hozzá képest Floyd Mayweather

Logan Paul azon viccelődik, milyen kicsit hozzá képest Floyd Mayweather


Floyd Mayweather furcsa bunyót vállalt el. Minden idők egyik legjobbja a 0-1-es (1 döntetlen) profi mérleggel rendelkező Logan Paul-lal bokszol februárban egy Mike Tyson-Roy Jones Jr-hoz hasonló bemutató mérkőzésen (bár a pontos szabályrendszer egyelőre ismeretlen).

Mint arra felhívtuk a figyelmet (nagyjából elsőként a világon), gyakorlatilag egy félnehézsúlyú fighter harcol majd egy könnyűsúlyúval, és Paul 15 centivel magasabb is, mint "Money".  Igazi Dávid vs Góliát mérkőzés lesz ez, és Logan ezt jól ki is figurázta, ezt a képet töltötte fel az Instagramra, eltúlozva a méretbeli különbségeket:


"50-0, és úristen, milyen kicsi!" – írta a YouTube-er a kép alá, Mayweathernek címezve az üzenetet.

Ez természetesen egy bemutató, vagyis komolytalan mérkőzés lesz Ezért is történhet meg, hogy valakit odaengednek ekkora súly és tapasztalat hátránnyal valaki elé.

Aki Logan ökölvívó tudására kíváncsi, az nézze vissza a KSI-vel folytatott amatőr bunyóját:Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41Szólj hozzá