Liddell: Olyan formában vagyok, ha a pénz jó lenne, akár a UFC 219 főmeccsét is vinném!
MMA

Liddell: Olyan formában vagyok, ha a pénz jó lenne, akár a UFC 219 főmeccsét is vinném!


A Jégember téglát dobott az állóvízbe!

Az utóbbi néhány hétben elcsendesültek Chuck Liddell körül az események. Ugyan egy ideg igencsak a levegőben lógott egy Chael Sonnen elleni meccs, de a Bellator nehézsúlyú tornája ezt minden bizonnyal keresztülhúzta.

Liddell pedig továbbra is harcolni akar. Ennek pedig most hangot is adott.

”Olyan formában vagyok, hogy akár holnap kiállhatnék bárki ellen. Ha pedig a pénz megfelelő lenne, akkor a UFC 219 főmeccsén is magabiztosan részt tudnék venni. Egészséges vagyok. Meglátjuk mi lesz, mit ajánl az, aki szeretne látni harcolni. Például, ha valami őrült ajánlatot kapnék, holnap is odaállnék bárki elé. De ha a realitást vesszük, akkor egy hónap biztos kellene, hogy tökélyre hegyezzem magam és a felkészülést.”

Chuck formájával szemre nem sok probléma van, nagyon szikár és nem sok testzsírja van így, szemre...Liddell visszatéréséről azóta megy ilyen-olyan pletyka, mióta a WME megvette a UFC-t. Akkor ugyanis állás és pénzforrás nélkül maradt. Például, júniusban maga lebegtette be a az Ortiz trilógia befejező részét egy instagram poszt segítségével.

View this post on Instagram

Why not?

A post shared by Chuck Liddell (@chuckliddell) onOrtiz már akkor visszavonult állapotban volt, egy komoly nyakműtét után, de Tito is szeret még feltűnést kelteni de valljuk be, nem volt abban semmi komoly. Eddig.

Aztán Sonnen próbálta meg magát bebeszélni egy harcba Liddell ellen, de az sem valósult meg, előbb említett okokból, továbbá Liddell is tagadja az egész cirkuszt.
”Nem igaz, hogy bármilyen formában is felajánlották a Chael elleni meccset. Nem igazán szokta zavarni mi igaz és mi nem, a trash-talk elveszi az idejét.”

Liddell egyértelműen kizárta magát a Bellator nehézsúlyú nagydíjából, de bedobott egy lehetséges megoldást arra, hogyan lehetne minél hamarabb újra látni a ketrecben.
”Úgy hallottam Nate Diaz 15 millió dollárt akar, hogy kiálljon Tyron Woodley ellen. Adják ide azt a pénzt és egyszerre állok ki ellenük!”

Magánvélemény: Ennek Rizin szaga van.


Szólj hozzá