Leveri-e nézettségben a Bellator a UFC-t a hétvégén?
MMA

Leveri-e nézettségben a Bellator a UFC-t a hétvégén?


Meglehet, hogy a Bellator jobb kártyát rakott össze a hétvégére, mint a UFC.

A világ második legnézettebb MMA promóciója holnap hajnalban rendezi a Bellator 245-öt, amelynek főmeccsén Phil Davis csap össze Lyoto Machida-val. Itt láthatjuk Cat Zingano-t is először a promócióban, Amanda Nunes legutóbbi legyőzőjét.

Továbbá, a kick-box mágus Raymond Daniels is bunyózik a programban, őt pár éve a budapesti Bellator-gálán élőben is láthatta az, aki elzarándokolt a helyszínre. Daniels óriási KO-művész, az egyik legjobb a promóciónál, világbajnok is volt 2015-ben.

Színre lép Rafael Carvalho is, a Bellator korábbi középsúlyú bajnoka is.

Szerencsére nem kell választani, ugyanis a UFC vasárnap hajnali 2-től érkezik. A gálákat a következő linkek valamelyikén tudod nézni, a Bellator elvileg 3-tól indul, és elvileg a prelimeket (Raymond is ezen lesz a mobilos applikációjukon keresztül is lehet majd nézni ingyen):

Meg kell említenünk még a BKFC gáláját is, a Bare Knuckle Fighting Championship 12, ahol puszta kézzel bokszol majd többek között Hector Lombard és Thiago Alves is. Ez összeakad a Bellator műsorával sajnos, hajnali 2-től kezdődik szombaton.

Nagyon komoly tehát a hétvégi felhozatal, ide-oda fogjuk kapkodni a fejünket.


Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41Szólj hozzá