Tippelde: UFN 177, Waterson vs. Hill!
MMA

Tippelde: UFN 177, Waterson vs. Hill!


Van már programotok vasárnap hajnali 2-re? Ha nincs, a UFC tud ajánlani egy jó kis Fight Nightot, számszerűen a 177-et. Ha ezen is úgy szólnak a kivégzések, mint a múlt héten, akkor nem lesz okunk panaszra! Lássuk a párosításokat!

Michelle Waterson vs. Angelia Hill

Hill üt többet és védekezése is jobb, mint Watersonnak, aki ugyanakkor a levitelekkel és a kopogtatással áll jobban. Hillnek valamivel jobb a levitel védelme. A fentiekből kiindulva nálunk Hill szénája áll jobban.

Ottman Azaitar vs. Khama Worthy

Azaitar második, Worthy harmadik UFC bunyója lesz a mostani. Worthy erős előnnyel bír az ütőtávot illetően, Azaitar másrészről simán alapállást változtat bunyó közben. Mindkét bunyós nagy eséllyel fejezi be a bunyóit idő előtt. Worthyt ugyan nem kevés alkalommal ütötték ki, de ennek ellenére a jobb ellenfelek ellen mutatott teljesítménye valamint, mert Azaitar több mint egy éve nem volt ketrecben mi őt látjuk esélyesebbnek.

Roxanne Modafferi vs. Andrea Lee

Utolsó meccsük alkalmával mindkét hölgy Lauren Murphytől kapott ki néhány hónap eltéréssel. Lee 7 évvel fiatalabb Modaferrinél. Lee helyezi el ütéseit többször az ellenfeleken, pontossága és védekezése pedig sokkal jobb, mint ellenfelének. Földre vitelre közel azonos arányban mennek rá, de Lee védekezése itt is erősebb. Modafferi képes meglepő győzelmekre, jelen esetben, azonban a jobb állóharc és levitel védelem Lee sikerének enged nagyobb teret.

Ed Herman vs. Mike Rodriguez

Rodriguez fordított alapállású, nagyobb az ütőtávja és 8 évvel fiatalabb Hermannál. Rodriguez állóharca, Herman levitelei és földharca mutat jobban a számok tükrében. A fizikai előnyök, jobb állóharc és kevesebb idő vereség Rodriguez felé billentik a mérleg nyelvét.

Bobby Green vs. Alan Patrick

Patrick fordított alapállású, hosszabbak a karjai, de majdnem két éve nem lépett az UFC ketrecébe. Green állóharca minden téren jobb mutatókat produkál. Patrcik csinál több levitelt, de Green védekezik ezek ellen jobban.

A nagy kihagyás és a jobb állóharc, valamint levitel védelem miatt mi Greennek adjuk a meccset.

Quarantillo vs. Kyle Nelson

Quarantillo harmadik, Nelson negyedik UFC bunyójának lehetünk tanúi. Nelson mindkét oldalra hatékonyan fel tudja venni az alapállását. Mindkét bunyós egyaránt jó eséllyel fejezi be a küzdelmeket mind állásból, mind a földön. A UFC-ben mutatott jobb teljesítménye alapján Quarantillot gondoljuk jobbnak.

Az est további esélyeseinek névsora: Schnell, Avila, Roberts, Martinez, Weaver, Barbarena, Mazo.


Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41Szólj hozzá