Lesnar lett volna Ivan Drago fia a Creed 2-ben...pár óráig

Lesnar lett volna Ivan Drago fia a Creed 2-ben...pár óráig


Stallone ránk tolt egy troll-vonatot.Sylvester Stallone aktív a közösségi oldalain, ezt pedig ki is használja nyilván az éppen futó projektjei népszerűsítésére. Ezek közül kiemelkedik a Creed 2, ami a Rocky sorozat következő, Apolló fia bevezető részének egyenes folytatása lesz. A 2015-ös Creed elég jó fogadtatást kapott mind a kritikusok, mind pedig a nézők közében, így szerencsére a Feláldozhatók parkolópályára került annak fosra sikeredett 3. része után.

A Creed 2-ben Sly a családi húrokat pengeti tovább, Apollo ringbéli gyilkosát, Ivan Dragot akarja visszahozni, hogy Adonis bosszút állhasson. Legalábbis pár hónapa még ez volt a farba, bármennyire is szarul festett már Dolph Lundgren egy rajongói plakáton Michael B. Jordan-el szemben. Aztán Stallone jelezte, hogy Drago fia jön majd apja helyett, vagyis az utódok ütköznek a ringben, de Dolph is szerepet kap attől függetlenül. De hogy ki játszhatná az egykor félelmetes Ivan Drago fiát? Na itt dobta le a troll bombát Sly a napokban az alábbi képpel, melyben a korábbi UFC nehézsúlyú bajnok Brock Lesnart lőtte be ebbe a képbe.
Az agyérgörcs határán lévő rajongók számára aztán nem sokkal később módosította a poszt szövegét, miszerint egy kvázi ismeretlen színészt/bokszolót keresnek valójában a szerepre. Azt lehet tudni, hogy Finnországban castingoltak eddig, ahová Sage Northcutt is elutazott, hátha bekerül a filmbe. Azért Lesnar meredek lett volna with that penis tattoo...


Szólj hozzá