Sage Northcutt játszaná Drago fiát a Creed 2 filmben

Sage Northcutt játszaná Drago fiát a Creed 2 filmben


Jövő karácsonykor landol a mozikban a Rocky sorozat Creed néven átmentett történetszála.Már pár hírrel és Stallone tweettel felspanolták a küzdősport témájú filmek szerelmeseit az elmúlt hónapokban. Kvázi fél éve tudjuk, hogy a 2015-ös nagy sikerű Creed: Apolló fia film folytatást nyer (nyilván így építették fel a stroy line-t), a wtf azonban akkor jött, mikor Dolph Lundgren képével kezdtek megjelenni ezek a hírek.  Sly Stallone az Instagramon eljátszadozott a milliós rajongótábora előtt a gondolattal, hogy mi lenne, ha visszahozná karrierje egyik legádázabb ellenfelét, Ivan Dragot (Dolph Lundgren).
 “Apollo és Drago, a két valaha élt legjobb “mozibokszoló”. Lehet, hogy megint meg kéne csinálni?”Mint ismeretes, Drago megölte Apollót, Rocky legjobb barátját és egykori ellenfelét a ringben. Stallone később bosszút állt barátja haláláért, de Apollo fia is megtehetné ugyanezt a folytatásban, vagyis a Creed 2-ben. Legalábbis ezt sejthettük az eddigi infók alapján, most azonban olyan hírek terjednek, hogy szereplőválogatást tartanak, vagyis Apolló fia (Michael B. Jordan) feltehetően nem az öreg Drago ellen, hanem annak fia ellenében lépne a ringbe. Erre enged következteti a UFC kenbaba  fiatal tehetségének nyilatkozata is, Sage Northcutt ugyanis  szintén részt vesz majd ezen a válogatón, előtte azonban finoman dörgölődzött egyet, hogy megfelelő rajtkőről induljon:
Az új Creed 2 film hamarosan forog, én meg részt veszek egy válogatón. Van egy kis bemutatkozó videó anyagom, remélhetőleg az elég lesz az első körhöz. Nagyszerű lenne, ha sikerülne! Ivan Drago fiát eljátszani ebben a filmben? Nagy buli lenne! Sylvester Stallone rendes embernek tűnik, Dolph Lundgren pedig szintén nagyszerű ember. Azt hiszem, hogy én és Mr. Dolph Lundgren hasonlítunk is egymásra.No, ki látná szívesen Sage-t Drago fiaként a filmben?


Szólj hozzá