Lehet, hogy más szervezetnél folytatja Anderson Silva
MMA

Lehet, hogy más szervezetnél folytatja Anderson Silva


A múltkor arról volt szó, hogy Anderson Silva visszavonul a hétvégi Uriah Hall elleni mérkőzése után.

A 45 éves bunyólegenda most egy friss interjúban azt mondta, valószínűleg ez lesz az utolsó meccse a UFC-ben, de azért lássuk meg, hogyan alakulnak a dolgok az Octagonban, milyen lesz a meccs, mert a végeredmény befolyásolhatja őt.

"A Pók" azt is elmondta, hogy az is lehetséges, hogy ha a UFC-ben nem is, más MMA szervezetnél folytatja majd bunyókarrierjét:A brazilnak még két meccse van hátra a szerződéséből ezen a mostanin kívül. Khabib Nurmagomedov-nál láthattuk, mennyire égbőlpottyant lehet egy esetleges visszavonulás, és ennek a fordítottja is megtörténhet: nem kizárt, hogy ha Silva mondjuk egy idő előtti kivégzéssel nyer, akkor úgy dönt majd, hogy a maradék bunyóit lenyomja a UFC-nél.

Ahogy ő fogalmazott: "lássuk meg, mi lesz."


Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41Szólj hozzá