Anderson Silva megerősítette, hogy Uriah Hall ellen bunyózik utoljára
MMA

Anderson Silva megerősítette, hogy Uriah Hall ellen bunyózik utoljára


Kész csoda, hogy 45 évesen még valaki bunyózik a UFC-ben. Anderson Silva a promóció legidősebb fightere, és többször eszébe jutott már a visszavonulás gondolata, többek között 2019-ben is, amikor az egész világot – beleértve aktuális ellenfelét, Israel Adesanyát – megsiratta a mérlegelésen, állítva, hogy lehet, hogy ez lesz az utolsó bunyója.

Ez után irtó jó meccset vívott a veretlen Izzyvel tavaly februárban, csak pontozással kapott ki tőle, aztán rövidesen bevállalta Jared Cannoniert, egy másik top contendert, akitől sajnos TKO-val kikapott.

Minden idők legjobbja nem szeretne egy vereséggel a háta mögött távozni, ezért Uriah Hall ellen megpróbál győzni október 31-én, és egy friss interjúban megerősítette, hogy biztosan ez lesz élete legutolsó harca:
"Egész életemet a bunyóra tettem fel. De felkészültem lélekben, hogy abbahagyjam. Ez lesz az utolsó mérkőzésem a UFC-ben. Biztosan. Az edzés és a bunyókra való testi-lelki felkészülés fog hiányozni a legjobban. Szerintem ez a legfontosabb, és szomorú vagyok, hogy ezek már nem lesznek az életemben. Ez az utolsó."

Silva mérlege 33-4 volt, amikor elhülyéskedte a Chris Weidman elleni meccset, és emiatt megszakadt 17 mérkőzéses nyereségsorozata. Sajnos a visszavágón eltört a lába, a sérülés pedig örökre rátette a bélyegét a brazilra, ahogy rátette volna minden egyes élőlényre a bolygón.

"A Pók" számos UFC-rekordot tart: 

  • A legtöbb (10) címvédés középsúlyban

  • A legtöbb Est Kiütése különdíj (7)

  • A leghosszabb időn át tartó uralkodás a trónon (2457 napig volt bajnok)

  • A leghosszabb nyereségszéria (16)

  • A legtöbb finis középsúly történelmében

  • A legtöbb finis címmeccseken

  • A legtöbb leütés (knockdown) (18)

  • A legtöbb kiütés címmeccseken (7)Az ég világon semmi bajunk Uriah Hall-al, de őszintén reméljük, hogy Silva egy győztes meccsel a háta mögött lovagolhat bele a naplementébe.


Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41Szólj hozzá