Kolbi menedzsere: ”A UFC szeretné Woodleyt, Colby ellen látni az év első PPV gáláján.”
MMA

Kolbi menedzsere: ”A UFC szeretné Woodleyt, Colby ellen látni az év első PPV gáláján.”


Ami fix: Hivatalosan már mindenki kimondta a UFC-n kívül T.J. Dillashaw és Henry Cejudo mérkőzését a légsúlyú címért, a súlycsoport bezárása okán.

Ami csak találgatás alatt van: Daniel Cormier utolsó előtti UFC meccse a nehézsúlyú címért, Brock Lesnar ellen.

És a harmadik lehetőség: Colby Covington és Tyron Woodley címegyesítése, a végre valahogy összehegesztett váltósúlyú övért.

Mert bizony, Kolbi még hivatalosan mindig a UFC átmeneti 170 fontos bajnoka. A 228 óta eltelt idő összes rangsorában az volt, most hogy megújult a szervezet honlapja a fő oldalon nem látszik, de ha a nevére klikkelünk:”#1 Interim Title Holder” - a titulus.

Covington és Woodley harca már lassan egy éve érik, de mindig akadt valami hátráltató tényező.

Most viszont végre minden szikla elgördülhet az útból, Dan Lambert menedzser szerint meg lettek keresve, hogy a január 26-ra szervezett 233 során történjen meg az egyesítés.

”Már szeptemberben meg kellett volna történnie, de az időzítés nem volt jó. Colby műtéten esett át, továbbá borzalmasan kevés idő telt volna el a Rafael dos Anjos elleni meccsét követően. Most megkérdeztek minket, hogy vállalható volna-e a 233-on való szereplés, még úgy is, hogy Woodley keze továbbra is vacakol.”

Colby orrát kellett műteni először, kiesett a 228-on való szereplésből, azon meg Woodley keze roggyant meg Darren Till oktatása közben.

”Nem tudjuk Woodley hogyan gyógyul, így a dolog elcsuroghat Februárra vagy Márciusra is, rajtunk nem múlik.”

A 233 igazi csemege lesz, hiszen egy régóta várt arc, Ben Askren is itt mutatkozik be Robbie Lawler ellen, kis színt hozva a beszürkült divízió életébe.


Szólj hozzá