Kirúgás és visszavonulás helyett: Új szerződést kapott a hétvége hőse, Paul Craig
MMA

Kirúgás és visszavonulás helyett: Új szerződést kapott a hétvége hőse, Paul Craig


Úgy néz ki láthatjuk még a UFC-ben Paul Craiget.

Ha hihetünk annak amit mondott, lehet soha többet sem láttuk volna.

Amennyiben Magomed Ankalaev nem dönt úgy 2 másodperccel a MEGNYERT mérkőzésükön, hogy kopogni akarja a háromszög fojtást...

Ez történt volna:

”Ha a UFC nem ajánlott volna új szerződést, visszavonultam volna. Az edzőm tegnapelőtt kapta a hívást, négy meccsre megint szerződtetve vagyok ha elfogadom az ajánlatot. Nyilván elfogadtam.”

Craig megnyerte ugyan UFC bemutatkozását, Tyson Pedro és Khalil Rountree is nagyon csúnyán kiütötték, így 1-2 mérleggel várta utolsó mérkőzését a szerződésén.

”A meccs után se tudtam, hogy tettem-e eleget azért, hogy újraszerződtessenek. Győztesen és 50.000 dollár jutalommal értem haza, de nem voltam biztos a jövőmben sem mint UFC, sem mint MMA harcos általában.”

A dolog egyetlen negatív kimenetele ezek után úgy tűnik az, hogy nem tud visszatérni a Liverpoolban, a Darren Till fesztiválra.

”Eltört az orrom meg pár bordám is, így sajnos ki kell hagynom ezt a nagyszerű lehetőséget. De megelégszem azzal, ami most van. Mindig ideges vagy egy harc előtt, én is az voltam, Egy kockázatos harcot kaptam a szerződésem utolsó meccsére. Sarokba voltam szorítva, de az utolsó pillanatban nyertem.”

Igazi happy-sztori ez.

Reméljük mentálisan is sikerült visszabillenteni az egykoron veretlen félnehézsúlyú harcost.


Szólj hozzá