Ki mondta, hogy nem lehet KO Roy Jones és Mike Tyson meccsén?

Ki mondta, hogy nem lehet KO Roy Jones és Mike Tyson meccsén?


Tudtuk, hogy Roy Jones és Mike Tyson meccse egy úgynevezett bemutató (exhibition) mérkőzés lesz, és nemrég kiderült, milyen szabályokat kell betartaniuk majd a bunyólegendáknak.

Andy Foster, a bunyót felügyelő atlétikai bizottság fejese azt mondta, ha valamelyikük megsérül, azonnali hatállyal beszüntetik a meccset, nem lesznek pontozóbírók, nem hirdetnek győztest a végén, és még fogadni sem lehet a győztesre.

Egyes hírportálok azt is megírták, hogy a KO sem megengedett, bár mi jeleztük, hogy simán benne lóg egy KO a levegőben – ezt maga Foster is elismerte.

A Triller promótere azonban most nagyjából minden tegnapi hírt cáfolt:
"Legyünk kristály tiszták. A WBC pontozza a bunyót. Lehetséges, hogy lesz kiütés, és biztosan lesz egy győztes. Aki azt mondja, nem lesz pontozás, az vagy nem ért a szabályok értelmezéséhez, vagy a saját fejéből pattintja ki az információkat. A DraftKings-en lehet majd fogadni a győztesre New Jersey-ben, New Hampshire-ben, and Illinois-ban. Az egeytlen különbség, hogy 12 unciás kesztyűk lesznek, és 3 helyett 2 perces meneteket tervezünk, összesen 8-at."

A hype tehát köszöni, él és virul, a hétvége nem jöhet el elég korán!

Ki nyer és hogyan? Jones vagy Tyson?!


Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41Szólj hozzá