Khamzat Chimaev kihívta Alex Pereirát: '12-0 a mérlegem, hadd zúzzam szét!'
MMA

Khamzat Chimaev kihívta Alex Pereirát: '12-0 a mérlegem, hadd zúzzam szét!'


A UFC 281-en Alex Pereira (7-1) lett a középsúly új bajnoka a UFC-ben, miután az ötödik menetben hatalmas comeback-kel TKO-zta Israel Adesanya-t (23-2).

Az újdonsült övbirtokos azt mondta korábban, bármi is történik majd a meccsen, Izzynek jár a visszavágó, és az ex-bajnok a post-fight interjújában azt mondta, ő szeretné is ezt, de még nagyon friss az élmény, meg kell emészteni, beszélnie kell a csapatával, hogy mi legyen.

Ha az azonnali visszavágó nem jönne össze, Pereira-nak rengeteg lehetősége van, hiszen a top 10-ből még mindössze csak egy emberrel csapott össze Izzy-n kívül, Sean Stricklanddel. Egyébként mindketten az állóharcot preferálják, és még nem láttuk mi van akkor, ha Poatan összekerül egy top 5-ös birkózóval, szóval az is egy lehetőség a jövőre nézve.

Aki szinte azonnal kihívta a bajnokot, az Khamzat Chimaev volt (persze, hát ki más?). "Borz", vagyis magyarul "A Farkas" azzal érvelt, hogy jobb a mérlege mint Alexnek – konkrétan 12-0 – és sokkal több bunyója ÉS győzelme volt már a UFC-ben, mint a brazilnak, mégsem kapott még címmérkőzést, szóval most ez jár neki. 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Khamzat Chimaev (@khamzat_chimaev) által megosztott bejegyzés

"Ez az ember 6-1-es mérleggel kapott címmérkőzést, nekem 12-0 a mérlegem, szóval hadd zúzzam szét.

Nehéz ezzel vitatkozni.

Ez egy igazi bomba meccs, nehéz dolga van most a UFC matchmakereinek, de nagyon hálás is a feladat egyben, mindegyik win-win szituáció, igazából Pereira győzelme úgy kellett a divíziónak, mint egy falat kenyér, mert már kicsit unalmas volt, hogy Izzy mindenkit lever.

Szerinted mi történne Borz és Poatan mérkőzésén, ki enné meg reggelire a másikat?


Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41Szólj hozzá