Khabib Nurmagomedov visszatér
MMA

Khabib Nurmagomedov visszatér


A dagesztáni sas leszállási engedélyt kér a 219-es kifutópályán.

Hónapokon át tartó huzavona, sérülések, fogyasztással kapcsolatos problémák után úgy néz ki, eljött a Khabib time.

A UFC 219-en térhet vissza, több mint egy éves kihagyás után, a UFC jelenlegi talán legnagyobb ”mi lenne ha”embere.

Nurmagomedov utoljára 2016 november 12-én Michael Johonson ellen mérkőzött, akkor huszonnegyedik győzelmét aratta sorozatban. Rekordja páratlan és rendkívül harmonikus, 8 KO 8 feladás és 8 döntés, totális veretlenség. De kétkedői még így is vannak.

Többek között a tiramisu, ami állítólag legyőzte, a Tony Ferguson ellen való felkészülés során.Tudniillik, Khabib azért a könnyűsúlyú övért mehetett volna Tony ellen, amit Kevin Lee ellen hódított el El Cucuy, nem egész két hete.

Ez a már-már komédiába illő eset, a UFC 209-re való befogyasztás során esett meg, Khabib állítólag tiramisut majszolt a harci láz hevében, majd ennek egyik folyománya az volt, hogy a mája gyakorlatilag leadta a forgalmit.

Azóta több kezelésen is átesett, menedzsere pár hete azt is elárulta, hogy egy gerincsérv műtétje is volt a nyáron Németországban. Mikor Helwani a fogyasztással kapcsolatos problémáiról kérdezte, nagyon elkomorodott és egy mondattal le is zárta a dolgot. Nem akar róla beszélni sehol,S semmilyen formában.

A csavar a helyzetben itt következik. Khabib osztja azt az elméletemet, hogy McGregor előbb fog Nate Diazzal találkozni, mint vele vagy Tony Fergusonnal. Szeretne Tony Ferguson ellen az interim övért kiállni, de ha a UFC valami csodás oknál fogva mégis a Tony-Conor meccset csinálja meg, akkor minden valószínűség szerint Edson Barbozát kapja a dagesztáni.

Tehát a visszatérés helye és ideje 80%, hogy a 219 Las Vegasban, az ellenfél pedig 50/50.


Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41Szólj hozzá