Khabib: Az egyetlen aki Blaydes ellen nyerni tud, az Daniel Cormier
MMA

Khabib: Az egyetlen aki Blaydes ellen nyerni tud, az Daniel Cormier


Kissé nem várt helyről kapott bókot Curtis Blaydes.

Nem más, mint a UFC könnyűsúlyú bajnoka, Khabib Nurmagomedov méltatta szép szavakkal Alistair Overeem elleni meccsét követően Curtist, akire a dagesztáni is csak egy gyógymódot ismer:

Daniel Cormiert.

”Azt hiszem Blaydesből UFC bajnok lehet. Nagyon jó birkózása van, fiatal és erős, nem mellesleg éhes is. Teljesen más a motivációja mint bárkinek. Mindenképp ő az új nehézsúlyú vér, akire most szükség is lehet.”

Természetesen nem eszik olyan forrón, Nurmagomedov rögtön oltott is kicsit a tűzön, nyilván kicsit emelni akar csapattársa, barátja hangulatán, aki Stipe Miocic ellen készül:

”Az egyetlen aki most jelen pillanatban elverheti, az Daniel Cormier. Stipének is nehéz volna felvenni vele a kesztyűt, mert Blaydes folyamatosan nyom, a birkózása meg nagyon jó. De majd meglátjuk. Meg kell várni július hetedike (UFC 226) után mi lesz. Megérdemelne egy címmérkőzést. Jobban, mint bárki.”Ám megint eljutottunk oda, ami mostanában már kicsit idegesítő, újra csak feltételek vagy választott ellenfelek ellen hajlandó menni egyik-másik érintett.

Blaydes elmondta, címmeccset akar a DC – Stipe összecsapás győztesével, vagy pedig Francis Ngannoun akar bosszút állni azért, mert két éve Horvátországban UFC bemutatkozása során Francis úgy szétverte jobb szemét, hogy az orvosnak kellett megálljt parancsolnia.

Más opció nincs részéről.

Dana White tegnap viszont bedobta minden normális ember első gondolatát Blaydes számára, méghozzá Alexander Volkovot, Moszkvában.Volkov eddig nem válaszolt semmit a lehetőséggel kapcsolatban, de elmondta ő is pár hete, hogy kizárólag címmeccs, vagy semmi, Fabricio Werdum elkenése után.Cseppet jobb főmeccs lenne, mint Oleynik és Hunt...


Szólj hozzá