Először látogat a UFC Philadelphiába, itt tér vissza Karolina Kowalkiewicz, Michelle Waterson ellen!
MMA

Először látogat a UFC Philadelphiába, itt tér vissza Karolina Kowalkiewicz, Michelle Waterson ellen!


Először látogat a UFC Philly-be, ahol bizonyosan a hazai hős, Eddie Alvar... ja... hogy nincs már Eddie.

Vissza az egész.

Először teszi tiszteletét a UFC Philadelphia városában, március harmincadikán.

A UFC on ESPN 2 gálájára néhány hónappal ezelőtt még evidens és garantált telt házat hozó főmeccs lett volna Eddie Alvarez szereplése, de az áttette a székhelyét A ONE Championship színházába.

Az esemény bejelentését két mérkőzésről szóló hír is kísérte, hölgyek csapnak össze, ugyanabban a súlycsoportban.

Rose Namajunas címvédési kísérlete előtt ugyanis ki kellene kicsit takarítani szalmasúlyban, Thug tegnap óta tudjuk, Jessica Andradét kapta a UFC 237-re, mely a hírek szerint Curitiba városában lesz majd.

A rangsorban (nem a UFC rangsorát használom, hanem a tapology-ét, mert előbbi már ”kissé” komolytalan) kellene még egy meccs Tatiana Suareznek, alattuk Nina Ansaroff és Claudia Gadelha egymással harcoltak egy hónapja, Nina sikerével.

Őket követi egyik érintettünk, Karolina Kowalkiewicz. A lengyelt a mostani trónkövetelő Andrade brutális módon kibombázta a UFC 228-on, én szerettem volna maximum nyár elején újra harcolni látni, de ő tudja, érzi, mi a jó neki.

Ezért meg is kapta a divízió másik szépségét, Michelle Watersont. A Karate Hottie nagy formában van, kettőt nyert egymás után, három sikerre hajt, melyet még nem tudott elérni a UFC-ben.

Karolina és Michelle között van Tecia Torres, március elején egy kínai hölggyel csap majd össze, akinek a neve Weili Zhang.

Carla Esparzának is ideje volna visszajönnie, ugyan nagyon kikapott Tatiana Suareztől, de reméljük nem sérült meg és azért inaktív.

Felice Herrig 2017 óta nyeretlen, Karolina és Michelle verték el tavaly, nincs hír arról, hogy mikor és ki ellen harcolhatna.

Cynthia Calvillo és Cortney Casey egy hónap múlva állnak egymás elé.

Alexa Grasso és Mariana Rodriguez a másik kettős aki Philadelphiában harcol majd.

Randa Markost nagyon kipörgette a UFC tavaly, 1-1-1 mérleggel zárt, de mostanában kezdett olyanokat posztolni, ami arra utal, hogy harcra készül.

A 15 zárása a brazil Livia Renata Souza, februári brazil gálán kapott helyet Sarah Frota ellen.


Szólj hozzá