Karolina Kowalkiewicz nem pereli be Conor McGregort
MMA

Karolina Kowalkiewicz nem pereli be Conor McGregort


Ugyan már több mint egy hónapja a UFC 223 előtt történt McGregor őrüleótnek, a dolgok közel sem csendesedtek el.

Kezdjük ott, hogy az eszét vesztett Conor miatt elmaradt négy meccs, sérülést okozva két harcosnak is, akik közül az egyik finoman szólva nem a legjobb kártyákat kapja az élettől.

Konkrétan Ray Borgról van szó, akinek a szeme sérült meg, továbbá mindennek tetejébe azóta újszülött gyermekének is több hetet kórházban kellett töltenie.

A kezelések és ellátás költségeit egy gofundme oldalon dobta össze az MMA közösség, több harcossal az élen, melyről majd ejtünk még néhány szót.

De térjünk vissza Karolinához, aki érdekes módon ott volt a Conor által kihívott buszon, de teljes csend volt részéről az eset kapcsán.

Mivel semmiféle hátrány, sérülés vagy lelki bántalom nem érte.

Egy interjúban most viszont beszélt az esetről, hallgassuk mit mondott:

”Láttam ahogy Conor beveri az ablakokat, aztán Rose (Namajunas) sírt és Pat Barry védte az arcát. (Michael) Chiesa feje csupa vér volt, az edzőim meg mondták, bújjak el. De! Látni akartam mi folyik itt, viszont az ülések alá nyomtak. Ez történt.”

Aztán, hogy még kicsit kedvelhetőbb legyen, ezzel a pár sorral zárta a dolgot.

”Szerintem Conor megtört kicsit. Csak utána fogta fel mit tett, írt egy bocsánatkérő levelet nekem. Nincs semmiféle tervem pereskedésre. Velem nem történt semmi. Lódzban nőttem fel, láttam sokkal-sokkal rosszabb dolgokat is.”

Karolina az ominózus gálán, szerintem az év eddigi egyik legjobb női meccsén győzte le Felice Herriget, mellyel talán ismét a szalmasúlyú öv közelébe kerítette magát.

Finoman szólva is kedvelhető hozzáállás.


Szólj hozzá