Kamaru Usman: 'olyan, mintha Edwards elfelejtette volna, mi történt'
MMA

Kamaru Usman: 'olyan, mintha Edwards elfelejtette volna, mi történt'


"A Nigériai Rémálom" visszaszólt Leon Edwardsnak, hogy ne bízza el túlságosan magát a trilógiájuk előtt.

Kamaur Usman és Leon Edwards a hétvégéni UFC 286-on csap össze, fél évvel az után, hogy "Rocky" az utolsó menetben egy igazi hail mary fejrúgással megnyerte a mérkőzést, amit Usman simán vitt volna pontozással.

A nigériai ex-bajnok elismerte a vereséget, de nem vette jó néven azt, hogy Edwards ennyire magabiztosan várja a trilógiát (a páros 2015-ben is megmérkőzött egymással, ott Usman nyert egyhangú pontozással).

“Olyan, mintha Edwards elfelejtette volna, mi történt a mérkőzés 24 percében. Ó, persze, gyönyörű technika volt a végén, minden elismerésem, rettentő jól csinálta, imádom az ilyet. De Leon elfelejti, mi volt előtte. A két mérkőzést ha teljes egészében nézzük, mi készteti őt arra, hogy azt higgye, jobb kevert harcművész, mint én? Abban igaza van, hogy én már kifelé megyek a sportból. Nem leszek még itt tíz évig. De amíg még jó vagyok, addig maradok. Ha fent tartottam volna a kezem, akkor most egészen másról beszélgetnénk. Az ilyen apró hibákra kell csak figyelnem. Leon túlságosan is magabiztos, elszállt vele a ló. Most őszintén, ha visszanézed a két mérkőzésünket az elejétől a végéig, mit gondolsz, ki a jobb fighter, ő vagy én?"Hogy ki nyer, az jó kérdés – szerintünk Usman visszaszerzi az övét –, de egy biztos: nagyon érdekes lesz a hétvégi gála főmeccse.Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41Szólj hozzá