Jorge Masvidal elkezdett készülni a Nate Diaz elleni visszavágóra
MMA

Jorge Masvidal elkezdett készülni a Nate Diaz elleni visszavágóra


A UFC BMF bajnoka nemrég kijelentette, hogy visszavágót ad Nate Diaz-nak. A két titán a UFC 244-en csapott össze egymással a BMF, vagyis Baddest Motherfucker címért, amit Nate talált ki.

A mérkőzést Masvidal nyerte, mert annyira szétütötte az ifjabb Diaz-t, hogy az orvosoknak le kellett állítaniuk az akciót, hogy megmentsék a stocktoni arcát a maradandó sérülésektől.

Az övet The Rock adta át Masvidal-nak, de az ötletgazda most esélyt kap arra, hogy visszaszerezze a saját kreálmányát (persze csak átvitt értelemben, hiszen az övet csak egyszer gyártották le és 50.000 dollárt ér, amit nem lehet elvenni Masvidaltól)

Nate és "Gamebred" már szóba megegyezett egymással a visszavágóban. Bár mindketten nagyra becsülik a másikat, Nate már megosztott egy korábbi képet a bunyóról:Egy nappal később jött válasz Masvidal-tól:


"Remélem, a hasizom erősítő programodat feljavítottad azóta"

Ezt a feltételezett meccset még nem jelentették be hivatalosan. Masvidal megkapta azt a kritikát a neten, hogy kerüli a keményebb (?) ellenfeleket, mint Conor vagy Usman, de aki tudja, ki az a Jorge Masvidal, az csak nevet ezeken a kritikákon. Viszont jó lenne már újra látni őt, mert bő fél éve bunyózott utoljára.

Stay tuned!

Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41
Szólj hozzá