Jon Jones: Reyes veszített, 1000-ből 1000-szer legyőzném
MMA

Jon Jones: Reyes veszített, 1000-ből 1000-szer legyőzném


 

Jon Jones sok mindenről beszélt a UFC 247 főmeccse óta,például megtudtuk tőle, hogy érzi azt a nyomást, ami rajta van a veretlensége és a GOAT státusza miatt, de most hallgassuk meg, mit mond Reyes teljesítményéről, mert érdekes.

“Nem hiszem, hogy Dominick-nek kifogásokat kellene keresnie a veresége miatt. Veszített. Szoros volt, de akár ezerszer is próbálkozhat, minden egyes alkalommal jobb lennék nála.”

Még mielőtt "Bones" visszanézte volna a meccset teljes egészében tiszta fejjel, azt mondta, tudja, miért nyerhetett:

“Voltak földreviteleim. Neki nem volt egy sem. Megvolt a háta. Az ötödik menetben meglepett, mennyire több volt bennem, mint benne. Nem voltam végig biztos abban, hogy megnyerem a meccset, de abban igen, hogy végig fogok menetelni és nem fogok belassulni. Szerintem megmutattam, milyen a bajnok és egy rendkívüli kihívó mentalitása közötti különbség. Egyébként elnyeltem a legjobb ütéseit. Úgy gondolom, az állam keménsége eléggé alulértékelt.

Reyes-nek megvolt mindene ahhoz, hogy nyerjen. De mindig rendkívüli dolog történik akkor, amikor egy bajnok megmutatja, milyen valójában. Ezt láthattátok az ötödik menetben" – fejezte be értékelőjét a bajnok.

Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41
Szólj hozzá