Jon Jones: Reyes veszített, 1000-ből 1000-szer legyőzném
MMA

Jon Jones: Reyes veszített, 1000-ből 1000-szer legyőzném


 

Jon Jones sok mindenről beszélt a UFC 247 főmeccse óta,például megtudtuk tőle, hogy érzi azt a nyomást, ami rajta van a veretlensége és a GOAT státusza miatt, de most hallgassuk meg, mit mond Reyes teljesítményéről, mert érdekes.

“Nem hiszem, hogy Dominick-nek kifogásokat kellene keresnie a veresége miatt. Veszített. Szoros volt, de akár ezerszer is próbálkozhat, minden egyes alkalommal jobb lennék nála.”

Még mielőtt "Bones" visszanézte volna a meccset teljes egészében tiszta fejjel, azt mondta, tudja, miért nyerhetett:

“Voltak földreviteleim. Neki nem volt egy sem. Megvolt a háta. Az ötödik menetben meglepett, mennyire több volt bennem, mint benne. Nem voltam végig biztos abban, hogy megnyerem a meccset, de abban igen, hogy végig fogok menetelni és nem fogok belassulni. Szerintem megmutattam, milyen a bajnok és egy rendkívüli kihívó mentalitása közötti különbség. Egyébként elnyeltem a legjobb ütéseit. Úgy gondolom, az állam keménsége eléggé alulértékelt.

Reyes-nek megvolt mindene ahhoz, hogy nyerjen. De mindig rendkívüli dolog történik akkor, amikor egy bajnok megmutatja, milyen valójában. Ezt láthattátok az ötödik menetben" – fejezte be értékelőjét a bajnok.


Szólj hozzá