Jon Jones mégsem harcol sem Ngannou ellen, sem nehézsúlyban
MMA

Jon Jones mégsem harcol sem Ngannou ellen, sem nehézsúlyban


Úgy néz ki, "Bones"-t mégsem látjuk nehézsúlyúként az Octagon-ban egy darabig. A félnehézsúlyú bajnok az egyik közösségi médiacsatornáján árulta el, hogy felvette a kapcsolatot a UFC-vel, hogy megbeszéljék az anyagiakat "A Predátor" elleni nehézsúlyú superfight-tal kapcsolatban.

Jon szerint nem fizettek volna neki több pénzt sem az Ngannou elleni meccsért, sem azért, hogy felmenjen nehézsúlyba és megküzdjön ott valaki mással.

A bunyós nemrég utalt arra, hogy már nem motiválja a félnehézsúly, mert mindent elért már benne, de most "lesokkolva" azt írta, a félresikeredett tárgyalások miatt mégis itt bunyózik majd, méghozzá a lengyel Jan Blachowicz ellen.Jones hangsúlyozta, nem ő mondta le a bunyót, hanem a UFC.

De talán jobb is így.


Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41Szólj hozzá