Jön a Road House folytatása, Jake Gyllenhaal-lal a főszerepben

Jön a Road House folytatása, Jake Gyllenhaal-lal a főszerepben


A Road House, magyarul az Országúti Diszkó klasszikus feldolgozása óriási siker lett, minden rekordot megdöntött a Prime Video-n, nagyrészt annak köszönhetően, hogy Conor McGregor is feltűnt benne a főszereplő, visszavonult UFC fighter alakító Jake Gyllenhaal ádáz ellenfeleként.

Mint ma kiderült, Elwood Dalton szerepében Jake visszatér a Road House folytatásában.

Azt jelenleg még nem tudni, hogy Conor McGregor is visszatér-e a folytatásban. Conor most nagyon elfoglalt lesz egy darabig, június 29-én mérkőzik Michael Chandlerrel a UFC 303-on.

McGregor egyébként korábban azt mondta a verekedős jelenetekről, hogy nem volt kamu a filmben:
“Ez nem fake fight volt. Nem hiszem. Ezt úgy mondom, hogy a bunyóból élek, a jelenetek nagyon igaziak voltak. Voltak ütések, amik tényleg betaláltak. Adtam egy nagy pofont Jake-nek, és ő is adott egyet. Aztán amikor a kaszkadőrök is beavatkoztak, ők is bekaptak pár nagy ütést. Nem láttam még egy ilyen filmet, ahol ennyire realisztikusak lettek volna a bunyó jelenetek. Nagyon élveztem a forgatást" – nyilatkozta az ír a People magazinnak.

Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41Szólj hozzá