A Road House megdöntött minden rekordot a Prime Video-n

A Road House megdöntött minden rekordot a Prime Video-n


Conor McGregor első (és lehet, hogy utolsó) filmje, az Országúti diszkó (Road House) épp rekordokat döntöget a Prime Video-n.

"The Notorious" továbbra is sikert sikerre halmoz az életben. A UFC-ben dupla divíziós bajnok lett, aztán végképp egy életre meggazdagodott a Floyd Mayweather elleni bokszmérkőzéséből, de az ír szupersztárnak volt már egy nagyon jól jövedelmező whiskey biznisze (Proper 12), és most úgy tűnik, a filmes (sorozatos) világot is meghódította.

Első filmje, a Road House ugyan csak 6,2 ponton áll az IMDB-n, ami nem túl jó, de jól látszik, hogy az Amazon Prime Video-n, vagyis az elsődleges platformon, ahol az alkotás elérhető, az emberek szinte nem is néznek most mást.

Az 1989-es film feldolgozása két hát alatt az összes létező nézettségi rekordot megdöntötte mindössze két hétvége alatt a platformon, a Deadline jelentése szerint 50 millióan nézték meg világszerte ez idő alatt, nyilván a legtöbben Conor McGregor miatt.

Ha még nem kaptál kedvet hozzá, itt az előzetese:Conor azt mondta pár napja, a színészkedés nincs nagyon ínyére, azt mondta, nehezebbnek találja még a bunyózásnál is, de lehet, hogy ha látja ezt a sikert, kedvet kap ahhoz, hogy ismét szerepeljen egy produkcióban.

Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41Szólj hozzá