John Kavanagh: bárki mondhat bármit, még mindig Conor McGregor a bajnok
MMA

John Kavanagh: bárki mondhat bármit, még mindig Conor McGregor a bajnok


Mindenkit zavar Conor inaktivitása, és edzője mindent megtesz annak érdekében, hogy az ír minél hamarabb visszatérjen.

John szerint Conor jelen pillanatban is azon gondolkodik, mi legyen a következő nagy dobása, bár a 2016-os dupla bajnoki címet és a tavalyi Mayweather elleni bokszmeccs őrületet elég nehéz lesz felülmúlni, vagy legalább beállítani (bár azért nekem lenne pár ötletem, mondjuk ez).
"Még mindig Conor a bajnok. Mondhat bárki bármit – nálam van az öve otthon. Azon gondolkodik, hogy mi legyen a következő lépés. Még korai a dolog. Egy csomó dolga volt és sok minden változott, mióta Conor inaktív. Majd meglátjuk, mi történik 2018-ban, nagyon izgatott vagyok.”Itt Kavanagh bizonyára arra utal, hogy Conornak többek között kisfia született, volt pár necces ügye a kocsmában és a Bellatorban, életrajzi filmet forgattak vele, no meg persze megpróbálta elkölteni azt a pénzt, amit keresett, de gondolom ez lehetetlen feladatnak bizonyult.

McGregor-t időközben kihívta többek között Manny Pacquiao, és Oscar De La Hoya is, de Kavanagh szerint a 2018 ismét az MMA éve lesz, legalábbis ő mindent megtesz majd azért, hogy így legyen.
“Szerintem 2018 megint nagyszerű év lesz számunkra. Hogy ez pontosan mit takar, azt még nem tudom, a terv még csak most szövődik, ahogy azt mondják; stay tuned. Én mindenesetre nagyon fogom erőltetni az MMA-t. A boksz jó kis kitérő volt, de az MMA a szenvedélyem. Ha rajtam múlik, Conor még idén visszamegy az Oktagonba.”
Szólj hozzá