Joaquin Buckley ismét brutális KO-val sokkolt
MMA

Joaquin Buckley ismét brutális KO-val sokkolt


Az est egyik legjobb párosításán az évtized legjobb KO-jának tulajdonosa, Joaquin Buckley csapott össze a veretlen Jordan Wright-tal (11-0, 5 submission, 6 KO). Mindketten olyan látványos rúgásokat tudnak, hogy az ész megál.

Bármelyikőjük is nyer, mondhatni, hogy kisiklatja a másik hype-vonatát.

Buckley az első menet végén nagyon keményen eltalálta Wright-ot fejütéssel, az amerikai le is ment a földre. Csodával határos módon megúszta a finist, de rendesen megszédült. Most volt a legközelebb a vereséghez a karrierje során.

Hogy ez mennyire igaz, azt szinte azonnal láthattuk a második menetben, Joaquin egy bal horoggal ismét tisztán eltalálta Jordant, akinél ezúttal lekapcsolták a lámpát, úgyhogy a bíró le állította az akciót.Buckley hype-vonata tehát dübörög szépen tovább, profi mérlege 12-3-ra javult.


Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41Szólj hozzá