Alighanem a UFC eddigi legdurvább KO-ja született meg az éjjeli gálán
MMA

Alighanem a UFC eddigi legdurvább KO-ja született meg az éjjeli gálán


A legjobb példáját mutatjuk be annak, miért nem csak az olyan nagy nevekért érdemes nézni a UFC-t, mint Israel Adesanya vagy Conor McGregor.

A mostani UFC Fight Night 179 egyik ültetőjén Joaquin Buckley egy hátsó pörgő rúgással intézte el vetélytársát, Impa Kasanganay-t – de úgy, hogy az egyik lába le volt fogva.

Nem nagyon tudod elképzelni, mi? Nem hibáztatunk érte, mert ilyet még nem basztál láttál:Gyorsan utánanéztünk, ki ez az állat, és kiderült, hogy egy 11-3-as mérlegű bunyósról van szó, akinek ez volt a második meccse a UFC-ben. Az elsőt Kevin Holland-dal szemben elveszítette, de ezzel a hihetetlen győzelemmel bizony feltette magát az MMA térképére.

Minden idők egyik legjobb KO-ja, nincs kétség. Hidegrázás. Itt van egy másik kameraállásból:Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41Szólj hozzá