'Jó lenne más kihívóval bunyózni' - Alexa Grasso nem feltétlen kér a Shevchenko-trilógiából
MMA

'Jó lenne más kihívóval bunyózni' - Alexa Grasso nem feltétlen kér a Shevchenko-trilógiából


A hétvégi UFC-gálán Alexa Grasso másodjára is megmérkőzött Valentina Shevchenkóval, és ismét bebizonyította, hogy egy világklasszist tisztelhetünk a személyében, aki még lehet, hogy éveken át bajnok marad a UFC-ben.

A döntetlennel záruló, de Alexa szempontjából egy győzelemmel felérő (nála maradt a bajnoki öv) mérkőzés előtt azt hittük, a kirgiz egy erős performansszal feledteti az előző szubos vereségét... De gyorsan kiderült, hogy Grasso bizony felveszi vele a kesztyűt, minden színtéren – még állóharcban, amire a legjobb példa ez a második menetes leütés Grassotól.

Mivel a mérkőzés szoros volt, sokak szerint egy harmadik bunyót is kéne rendezni közöttük, de Grasso szerint nem, ő úgy gondolja, többször kis híja volt csak annak, hogy finiselje Valentinát.
„Volt egy leütésem, ráadásul egy elég JÓ leütésem ellene. Kis híján megint submissiönnel tudtam befejezni a mérkőzést, jó párszor. Sokat submissiön próbálkozásom volt, mindent beleadtam a bunyóba. Beszélnem kell az edzőimmel és a UFC-vel a folytatásról. Ha akarják a trilógiát, benne vagyok. Ha nem, akkor jó lenne más kihívóval bunyózni. Már kétszer mérkőztünk, jó lenne mással bunyózni. Plusz nem szeretném feltartani sem a divíziót, sok lány küzd azért, hogy bajnok lehessen, de bármit mond a UFC, abban benne vagyok.”A Grasso elleni veresége előtt Valentina legutóbb 2017-ben kapott ki Amanda Nunestől megosztott pontozással, Grasso 2019 óta veretlen, és jelenleg vezeti a női P4P-listát. Erin Blanchfield lehetne a következő kihívója, aki 9 mérkőzéses nyerő szériában van.


Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41Szólj hozzá