Jeremy Stephens: ha Yair nem hal meg, az nem számít győzelemnek
MMA

Jeremy Stephens: ha Yair nem hal meg, az nem számít győzelemnek


Yair Rodriguez és Jeremy Stephens a hétvégén megint bunyózhat egymással, miután első mérkőzésük 15 másodperc alatt no contest lett egy szembenyúlásnak köszönhetően.

Nem túlzás azt mondani, hogy szavakkal a felek nagyobb adok-kapok-ot vívtak, mint tettekkel, volt itt már minden.

Még a meccs előtt jött Stephens azzal a macsónak hangzó, de valójában bullshit szöveggel, hogy Yair kisfiú hozzá képest, ő meg majd igazi férfiként (ez a kifejezés nagyon cringe, bármikor meglátom/meghallom) megmutatja neki, mi az igazi bunyó. Azt is nyilatkozta, a padlót beteríti majd a mexikói harcos agyával.

A szembenyúlás olaj volt a tűzre, Pantera szerint ellenfele csak megjátszotta, hogy megsérült a szeme (bár nem látok okot arra, miért adta volna fel Jeremy a meccset, mielőtt még elkezdődhetett volna), meg amúgy is, ő is bunyózott már fél szemmel, mégsem adta fel. Az első meccs szeptember 21-én, azaz nem egészen egy hónapja volt – elég gyorsan rendbejött Jeremy szeme. Csak mondom.

A felek a meccs után megint összeszólalkoztak, lökdösődtek, egyszóval ismét továbbra is egy indulatmeccsnek nézünk elébe, már a mérlegelésen is jöhet egy újabb balhé, mindketten ki akarják nyírni a másikat.


Szólj hozzá