Jeremy Stephens: ha Yair nem hal meg, az nem számít győzelemnek
MMA

Jeremy Stephens: ha Yair nem hal meg, az nem számít győzelemnek


Yair Rodriguez és Jeremy Stephens a hétvégén megint bunyózhat egymással, miután első mérkőzésük 15 másodperc alatt no contest lett egy szembenyúlásnak köszönhetően.

Nem túlzás azt mondani, hogy szavakkal a felek nagyobb adok-kapok-ot vívtak, mint tettekkel, volt itt már minden.

Még a meccs előtt jött Stephens azzal a macsónak hangzó, de valójában bullshit szöveggel, hogy Yair kisfiú hozzá képest, ő meg majd igazi férfiként (ez a kifejezés nagyon cringe, bármikor meglátom/meghallom) megmutatja neki, mi az igazi bunyó. Azt is nyilatkozta, a padlót beteríti majd a mexikói harcos agyával.

A szembenyúlás olaj volt a tűzre, Pantera szerint ellenfele csak megjátszotta, hogy megsérült a szeme (bár nem látok okot arra, miért adta volna fel Jeremy a meccset, mielőtt még elkezdődhetett volna), meg amúgy is, ő is bunyózott már fél szemmel, mégsem adta fel. Az első meccs szeptember 21-én, azaz nem egészen egy hónapja volt – elég gyorsan rendbejött Jeremy szeme. Csak mondom.

A felek a meccs után megint összeszólalkoztak, lökdösődtek, egyszóval ismét továbbra is egy indulatmeccsnek nézünk elébe, már a mérlegelésen is jöhet egy újabb balhé, mindketten ki akarják nyírni a másikat.

Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41
Szólj hozzá