Iván Buchinger óriási győzelemmel tért vissza az M-1 Challenge 89-en! VIDEÓVAL!

Iván Buchinger óriási győzelemmel tért vissza az M-1 Challenge 89-en! VIDEÓVAL!


Tavaly novemberi sajnálatos veresége és címvesztése után először tért vissza az M-1 szolgálatába Iván Buchinger.A Szentpétervári M-1 Challenge 89 gáláján a legkevesebb dolga a pontozóbíráknak volt. Ugyanis a tucatnyi meccsből csupán egy nem ment végig, fenomenális kiütések és kopogtatások kövezték ki az utat Buki és ukrán ellenfele, Andrey Krasnikov főmeccse felé.

Andrey mérlege a meccs előtt 13-3 volt, egyszer négyet nyert zsinórban, egy botlás előtt pedig nyolc alkalommal került magasba a keze.

Az első menetben Buki volt a jobb, bár többször is földre vitte az ukrán, mindig tudott valami széppel kontrázni. A második menet nagy részét egy test háromszögben töltötte az ukrán, Buki úgy szorította a lábaival, mint ha az élete múlna rajta.

Teljesen dominálva ellenfelét, a menet fele után egy csodás anakonda fojtásba tette, melynek erejét nem bírta az ukrán, így kopogni kényszerült.

Bravó!

Remélhetőleg minél hamarabb megvalósul a visszavágó Khamzat Dalgiev ellen! Addig is már tudjuk, hogy az M-1 elengedi Bukit egy kis kiruccanásra, ugyanis június 28-án az XFN szervezeténél Prágában meccsel majd Jaroslav Pokorny ellen, aki öt meccses nyerő szériában van:

Ani z ďaleka to tak nevyzerá, že teraz budem mať čas na odpočinok 😊 čaká ma ďalší zápas so skvelým bojovníkom Jar...

Közzétette: Ivan "Buki" Buchinger – 2018. március 10., szombat


Buki teljes meccse itt:A komplett gála pedig itt:Szólj hozzá