Itt lehet az új félnehéz reménység, Johnny Walker két perc alatt verte rommá Khalil Rountree-t!
MMA

Itt lehet az új félnehéz reménység, Johnny Walker két perc alatt verte rommá Khalil Rountree-t!


Már a neve alapján is felkapja az ember a fejét, a Dana White műsorának brazil ágából ideszerződtetett Johnny Walkerre.

A 26 éves brazil neve lehet nem a fő szempont volt mikor beválogatták a műsorba, de valószínűleg nem mentek el szó nélkül a tény mellett, hogy majdnem a világ egyik legnépszerűbb Whiskey márkája hátha bejelentkezik egy szponzorációs szerződésre Dana Whiteékhoz.

A kissé Tony Fergusonra hajazó, már-már a bizarrba áthajló mimikával és gesztusokkal rendelkező srác, a Gökhan Saki megszégyenítése után kissé jobban értékelt Khalil Rountree Jr-t kapta bemutatkozása során.

Rountree az első pár másodpercben nyomott rá egy zsibit lábbal, lássuk be, fantasztikus reakciót kapott rá:Én felkacagtam rajta.

Walker ezután félretette a tréfát, elkezdte lebontani ellenfelét, melyet egy fejrúgással alapozott meg:Khalilban benne maradt az ütés, clinchbe kerültek, ahol egy könyökössel fojtatta a munkát Johnny.

És amikor úgy tűnt, hogy térdesre lesz a következő, ugyanaz a könyökös most már halálosnak bizonyult:Rountree vásznat fogott, minimális GNP-vel megúszta. Hivatalosan ugyan nem kapott ki tavaly év végén Michal Oleksiekjczuktól, mert utóbbi megbukott a meccset követő doppingteszten, de hogy majd két éves veretlenségétől lett megszabadítva úgy, hogy soha nem volt kiütve eddig... Az nem semmi.

Valahogy pont az ő Saki-féle KO győzelmére emlékeztető vereség ez.

Csak hogy mennyire körbemegy az élet, Walker annak a Henrique da Silvának a legyőzésével került a UFC-be, akit meg Gökhan csapott ki bemutatkozása során tavaly.

Hátha lesz végre egy friss félnehéz Dominck Reyes mellett, ha már Volkan Özdemir befulladt.

A srác mellesleg (kizárólag szerintem) kicsit USADA gyanús, remélem nincs igazam.


Szólj hozzá