Itt egy újabb jelölt az év KO-jára
MMA

Itt egy újabb jelölt az év KO-jára


Hacsak nem egy hatalmas kő alatt éltél az elmúlt egy hétben, tudod, hogy a UFC-ben megszületett minden idők egyik legdurvább KO-ja.

A legnagyobb európai MMA promóció, a KSW is a hétvégén tartotta meg a legújabb, 55. számozott gáláját, és bizony ott is egy bitang jó kiütés született:Az elkövető a csecsen Mamed  "Kannibál" Khalidov volt, a KSW egykori félnehézsúlyú és középsúlyú bajnoka, aki egy tanítani való switch kick-el intézte el ellenfelét. Irtó meglepő számunkra is, de a bunyós egy sok mindent megjárt veterán, már a PRIDE-os időkben is harcolt, csak pont olyan promócióknál, amelyek kevésbé voltak ismertek.

Mérlege 35–7–2, első MMA meccsét 2004-ben nyomta le. A kis utánajárásunk közben kiderült, hogy 12 évesen kezdett el kyokushin karatézni, és ebben a harcművészeti stílusban fekete övig jutott. Most 40 éves.

 

Mamed korábban nyilatkozott már arról, hogy azért nem akar a UFC-hez menni, mert már nagyon sok energiát beleölt a KSW népszerűsítésébe.

Wow.

Úgy néz ki, mindannyiunknak több KSW-t kell néznünk.


Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41Szólj hozzá