Itt a videó! TJ Dillashaw-ot kiüti Cody Garbrandt

Itt a videó! TJ Dillashaw-ot kiüti Cody Garbrandt


Állítólag.

Mert mi lenne a legjobb idő egy ilyet posztolni, mint 48 órával egy meccs előtt, ugye?

A McGregor – Mayweather meccs lehet ebben is trendet teremtett. Célzok itt arra, hogy Conor sparring közben elbánt Paulie Malignaggival, majd addig ment a szardobálás, míg egy videó meg nem jelent a dologról. Egy differencia és egy hasonlóság van az esetek között. Conor – Paulie afférról JÓ minőségben jött egy videó, ellenben a mostani esettel. Viszont mindkettő idő előtt véget is ér.

Egy LCD képernyőről felvett, majd Instagramra Garbrandt által feltöltött felvételen két árny sparring közben látható. Még valami filter vagy layer elfért volna, hogy még jobban megállapíthatatlan legyen az eset. Lássuk:

https://www.instagram.com/p/BbAuCSIhEth/

Ez a dolog évek óta szóbeszéd tárgya, valaki valóban padlót fog, de a hat másodperces klip nagggyon gondosan, a földet éréskor azonnal véget is ér.

Tehát mit látunk? Valamit. Kik vannak a videón? Talán ők, állásuk hasonló. Mi történik ezután? Ha valóban TJ fog padlót, szerintem ez csak egy knockdown, a lábaiból valóban távozik az erő, de miért ne menne tovább a videó, ugyebár...

Picit elgondolkodtató az, hogy Cody, Faber és a TAM az elmúlt heteket inkább szardobálással, vádaskodással és botrányokkal töltötte.

Mit gondoltok erről a húzásról? Cody valóban kiütötte TJ-t, vagy csak egy újabb pocskondiázással való kompenzáció van, mert a felkészülés gyenge volt?

 


Szólj hozzá