Ismét nagy bajban a GOAT
MMA

Ismét nagy bajban a GOAT


Jon Jones nagyon gyakran kerül összetűzésbe a törvénnyel. Már volt, hogy emiatt meg kellett fosztani őt a félnehézsúlyú bajnoki övétől, és el is kellett tiltani a versenyzéstől. értelemszerűen minden újabb eset egyre jobban tiporja a földbe a renoméját, és egyre közelebb kerül ahhoz, hogy a következő bűne miatt örökre eltiltsák, vagy börtönbüntetésre ítéljék.

Sajnos rossz hírünk van: helyi idő szerint csütörtökön éjjel 1 óra körül letartóztatták ittas vezetésért, és ennek fejébe még egy lőfegyver használatával is meggyanúsították. Az albuquerque-i rendőrséget állítólag azért riasztották, mert lövéseket hallottak. Jones-ra az autójában találtak rá, aki azt mondta nekik, ő nem hallotta a lövöldözést, de azt beismerve, hogy nem tisztán vezetett.

A szondát kétszer is megfújta, és az eszköz mindkétszer bejelzett. Egy pisztolyt és egy kibontott, 750 milliliteres alkoholos italt is találtak nála – ez utóbbi valszeg Jorge Masvidal saját brandje, egy üveg Recuerdo volt, amit a váltósúlyú nemrég dobott piacra. Továbbá nem volt nála igazolás az autója kötelező biztosításáról sem.

Egy korábbi cikkünkben megmutattuk nektek, hogy Jon Jones hogyan tölti az otthoni karanténját: íjazással.Jones-t azóta kiengedték a rendőrségről, de azt még vizsgálják, hogy elkövetett-e bűntényt a fegyverrel, vagy sem. Ha lesznek további hírek, megírjuk!


Szólj hozzá