Így edzenek kedvenc küzdősportolóink az otthoni karantén idején
MMA

Így edzenek kedvenc küzdősportolóink az otthoni karantén idején


Most, hogy a legtöbb edzőterem, dojo bezárt, valamint az emberek otthon maradnak, hogy lelassítsuk a koronavírus terjedését, amíg a kutatók elő nem állnak egy gyógymóddal, mindenki otthon edz. S. Kovács Ádám, a TDMG egyik oszlopos tagja egy köredzéses videóval jelentkezett be az otthonából, bemutatva, hogyan lehet gépek és extra felszerelés nélkül edzeni:

Egyszerű otthoni köredzés.

Toltunk egy gyors edzést itthon, gondoltam megosztom, mert nagyon egyszerű, szinte mindenki megtudja csinálni. Nem kell hozzá kb. semmi. 40 másodpercenként indulnak a gyakorlatok, 4-6 kör. IntervalTimer appot használtam időméréshez. #maradjotthon #stayhome #staystrong #stayready MTK Sport TDMG Karate Combat György Zala Maja Csengeri

Közzétette: S. Kovács Ádám – 2020. március 23., hétfő


Isten tudja, Yoel Romero mi a francért épp most fogyaszt, bár az is lehet, hogy annyira komolyan veszi a koronavírust, hogy még a zuhanzáshoz is védőfelszerelést hord. De akkor mit keres mellette ez az ember? Kérdőjel, nagyon sok kérdőjel:Wladimir Klitschko-nak biztosan van saját edzőterme otthon, de ezen a videón fekvőtámaszozik, egy pár zöld kézisúlyzó segítségével. Elmondása szerint ez a minden napos rutinja most

A súlyzók azért kellenek, hogy a csuklót ne nyírja ki a gyakorlat:

View this post on Instagram

One of my #stayathomechallenge(s): push-ups – every day! My tip: Promise yourself a little reward after every session. For me it’s the organic endurance tea by @wyllit.food – delicious, without any calories and therefore the best thirst quencher. When your arms are BURNING🔥🔥🔥, we have the perfect solution. What helps to keep you going? #wyllit #wyllitfood #flattenthecurve #stayathome #trainhard #pushupchallenge #endurance Eine meiner #stayathomechallenge(s): Push-ups – jeden Tag! Mein Tipp: Versprich dir selbst eine kleine Belohnung für jede Trainingseinheit. Für mich ist es der @wyllit.food Bio Tee für mehr Ausdauer – lecker, ohne Kalorien und der richtige Durstlöscher, wenn die Arme anfangen richtig zu BRENNEN🔥🔥🔥Was hilft dir, dranzubleiben?

A post shared by Wladimir Klitschko (@klitschko) onBár ez nem kifejezetten edzés, de azért Jean-Claude Van Damme megmutatta, hogyan kell villámgyorsan bepakolni, ha kitör a világvége és gyorsan el kell utazni egy lakatlan szigetre:Pumukli szerencsés helyzetben van, neki van egy kertje és eszközei is:Sage Northcutt emeli a tétet, ő már tapsol is fekvőtámaszozás közben. Utána tudod csinálni?Jon Jones-nak sem lehet túl megerőltető most az otthoni karantén:Zhang Weili árnyékol:Khabib még simán edzegetett az AKA-ban hét napja:Andy Ruiz szerint ha nincs edzőterem, akkor sincs probléma. Mondjuk ilyen felszereléssel könnyű:

View this post on Instagram

No gym, no problem 🥊🏆🇲🇽 #homeworkout

A post shared by Andy Ruiz Jr (@andy_destroyer13) onTyson Fury is rájött, hogy otthon kell maradni:

View this post on Instagram

TYSON FURY ADDRESSES THE NATION.🙏🏻

A post shared by Tyson Fury (@gypsyking101) onKubrat Pulev is ringben van:És a végére hagytam a legjobbat, Conor McGregor itt épp TKO-zza a koronavírust. KoronaGregor:

View this post on Instagram

Take that, corona virus ☘️

A post shared by Conor McGregor Official (@thenotoriousmma) onSzólj hozzá