Így edzenek kedvenc küzdősportolóink az otthoni karantén idején
MMA

Így edzenek kedvenc küzdősportolóink az otthoni karantén idején


Most, hogy a legtöbb edzőterem, dojo bezárt, valamint az emberek otthon maradnak, hogy lelassítsuk a koronavírus terjedését, amíg a kutatók elő nem állnak egy gyógymóddal, mindenki otthon edz. S. Kovács Ádám, a TDMG egyik oszlopos tagja egy köredzéses videóval jelentkezett be az otthonából, bemutatva, hogyan lehet gépek és extra felszerelés nélkül edzeni:

Egyszerű otthoni köredzés.

Toltunk egy gyors edzést itthon, gondoltam megosztom, mert nagyon egyszerű, szinte mindenki megtudja csinálni. Nem kell hozzá kb. semmi. 40 másodpercenként indulnak a gyakorlatok, 4-6 kör. IntervalTimer appot használtam időméréshez. #maradjotthon #stayhome #staystrong #stayready MTK Sport TDMG Karate Combat György Zala Maja Csengeri

Közzétette: S. Kovács Ádám – 2020. március 23., hétfő


Isten tudja, Yoel Romero mi a francért épp most fogyaszt, bár az is lehet, hogy annyira komolyan veszi a koronavírust, hogy még a zuhanzáshoz is védőfelszerelést hord. De akkor mit keres mellette ez az ember? Kérdőjel, nagyon sok kérdőjel:Wladimir Klitschko-nak biztosan van saját edzőterme otthon, de ezen a videón fekvőtámaszozik, egy pár zöld kézisúlyzó segítségével. Elmondása szerint ez a minden napos rutinja most

A súlyzók azért kellenek, hogy a csuklót ne nyírja ki a gyakorlat:

View this post on Instagram

One of my #stayathomechallenge(s): push-ups – every day! My tip: Promise yourself a little reward after every session. For me it’s the organic endurance tea by @wyllit.food – delicious, without any calories and therefore the best thirst quencher. When your arms are BURNING🔥🔥🔥, we have the perfect solution. What helps to keep you going? #wyllit #wyllitfood #flattenthecurve #stayathome #trainhard #pushupchallenge #endurance Eine meiner #stayathomechallenge(s): Push-ups – jeden Tag! Mein Tipp: Versprich dir selbst eine kleine Belohnung für jede Trainingseinheit. Für mich ist es der @wyllit.food Bio Tee für mehr Ausdauer – lecker, ohne Kalorien und der richtige Durstlöscher, wenn die Arme anfangen richtig zu BRENNEN🔥🔥🔥Was hilft dir, dranzubleiben?

A post shared by Wladimir Klitschko (@klitschko) onBár ez nem kifejezetten edzés, de azért Jean-Claude Van Damme megmutatta, hogyan kell villámgyorsan bepakolni, ha kitör a világvége és gyorsan el kell utazni egy lakatlan szigetre:Pumukli szerencsés helyzetben van, neki van egy kertje és eszközei is:Sage Northcutt emeli a tétet, ő már tapsol is fekvőtámaszozás közben. Utána tudod csinálni?Jon Jones-nak sem lehet túl megerőltető most az otthoni karantén:Zhang Weili árnyékol:Khabib még simán edzegetett az AKA-ban hét napja:Andy Ruiz szerint ha nincs edzőterem, akkor sincs probléma. Mondjuk ilyen felszereléssel könnyű:

View this post on Instagram

No gym, no problem 🥊🏆🇲🇽 #homeworkout

A post shared by Andy Ruiz Jr (@andy_destroyer13) onTyson Fury is rájött, hogy otthon kell maradni:

View this post on Instagram

TYSON FURY ADDRESSES THE NATION.🙏🏻

A post shared by Tyson Fury (@gypsyking101) onKubrat Pulev is ringben van:És a végére hagytam a legjobbat, Conor McGregor itt épp TKO-zza a koronavírust. KoronaGregor:

View this post on Instagram

Take that, corona virus ☘️

A post shared by Conor McGregor Official (@thenotoriousmma) onTámogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41Szólj hozzá