Ismét hentelt Alexander Emelianenko, a tavaly még UFC harcos Viktor Pestát mészárolta le tegnap
MMA

Ismét hentelt Alexander Emelianenko, a tavaly még UFC harcos Viktor Pestát mészárolta le tegnap


Adott otthont a Russian Cagefighting Championship harmadik számú gálájának, ahol Alexander Emelianenko a vezeklés turné ötödik felvonásához érkezett.

Alex, aki Ramzan Kadyrov csecsen diktátor szárnyai alatt szedte össze magát az elmúlt közel másfél évben, nagyszerűen építi fel megtépázott ázsióját.

2014 elejétől tavaly szeptember végéig inaktív volt, azért mert mocsadék módon megerőszakolta házvezetőnőjét, amiért természetesen börtönbüntetés járt.

Először Geronimo dos Santost verte el fél perc alatt, aki érdekes módon nem is olyan kanna mint várnánk, ugyanis Oroszország legrettegettebb nehézsúlyújával, Ivan Shtyrkovval döntetlent csinált ugyanazon a gálán két hónapja, ahol Alex Gabriel Gonzagát verte meg.

Dos Santos és Gonzaga között Virgil Zwicker, Szymon Bajor kerültek szendvicsbe, de mindketten három perc után kapituláltak.

A tavaly még UFC harcos Viktor Pesta egy jó kis level up volt Alexnek mint ellenfél, többen féltették is a meccstől, mert Pesta földön nagyon kellemetlen tud lenni.

Az aggály valahol be is igazolódott, adjunk meg minden tiszteletet Pestának, ugyanis az első menetben jabekkel nagyon jól távol tudta tartani Alexet magától, aki csak a menet végén tudott két szép és gyors kombóval válaszolni a cseh nyomásra.

A második is így alakult, de Viktor megcsinálta azt amihez jól ért, egy földrevitelt. Aprította is a fiatalabbik Emelianenko fivért, de beleesett ugyanabba a hibába amibe Gonzaga.

Nem volt elég aktív, így a bíró, az orosz szokásokhoz híven felállította őket.

Egyik kommentelőnk Végvári Valentin facebookon nagyon jól megfogalmazta azt, amit a szerkesztőségünkből is mindenki:

”Alek elég érdekes volt számomra már a bevonuláskor is fura volt... Köhögött állandóan az orrát igazgatta tiszta sápadt volt a pali, aztán tele lett a fasza és bamm.”

Így is történt. Alex ahogy felálltak gyakorlatilag láthatóan ”idegállapotba” került, az addig már szétvert nózija is zavarta és nemes egyszerűséggel bedarálta ellenfelét.

Nincs kérdés. 5 meccs, 5 győzelem 5 KO.

Nem kell sokat várni a folytatásra sem, a WFCA 50 főmeccse is ő lesz egy vastag hónap múlva.

Továbbá, olyan szerencsés helyzetbe kerültem, hogy egy orosz kolléga által feltehettem egy kérdést neki arról, hogy mik a tervei az évre még, esetleg más szervezeteknél is szeretne-e harcolni, vagy Oroszországon kívül?

”Még két meccset szeretnék idén, és célom az Oroszországon kívüli harc is.”

Konkrét választ nem kaptunk, de egy kismadár azt mondta, hogy Dél-Korea a ROAD FC is a célok között lehet.

?


Gratulálunk Alex, bár ne lennél beteg és ne követted volna el azt a rémtettet.

A teljes meccs itt:Rövid összefoglaló:Meccs utáni interjú:Fullos gála:


Szólj hozzá