Irdatlan gálát jelentett be jövő hónap végére a ONE Championship!
MMA

Irdatlan gálát jelentett be jövő hónap végére a ONE Championship!


Renzo Gracie egy utolsó mérkőzésre visszatér a ONE Championship berkeibe, jövő hónap végén!

A legenda egy szintén legendás arc ellen búcsúzik majd duettben, ugyanis a több mint 100 MMA mérkőzést zsebében tudó Yuki Kondo is búcsút int a sportnak.

A ONE Championship főnöke, Chatri Sityodtong facebookon nem csak ezt a hírt jelentette be, ugyanis Martin Nguyen is lehetőséget kap a harmatsúlyú címre.

Ugyan csak átmeneti öv lesz a dologból, mert Bibiano Fernandes jelenleg sérült, de úgy néz ki, egyre jobban érik minden idők első három súlycsoportos bajnokának lehetősége.

Get ready for fireworks in Manila on July 27! Martin Nguyen and Kevin Belingon will face each other for the interim ONE...

Közzétette: Chatri Sityodtong – 2018. június 6., szerda


”Álljatok készen Július 27-reó, ugyanis Martin Nguyen és Kevin Belingon az átmeneti ONE Championship bajoki címéért csapnak majd össze Manilában! Renzo Gracie és Yuki Kondo pedig együtt mondanak majd búcsút a sportnak, utolsó meccsükre készülnek mindketten. Shinya Aoki és Shannon Wiratchai pedig a 155 fontos első számú kihívói posztért harcolhatnak majd. És igen, a helyi ász, EDUARD FOLAYANG is ott lesz a gálán! De ez még mind semmi, álljatok készen még több nagy bejelentésre! BUMM!”

Renzo Gracie 2010-ben harcolt utoljára, akkor a UFC 112-es gáláján Matt Hughes volt az ellenfele, aki a meccs utolsó menetének végén befejezte Renzot.

A gála egyébként Abu Dhabiban volt, amivel a UFC akkor épp új befektetőit ünnepelte az olajhatalom országból.

Ha emlékeztek, Anderson Silva és Demian Maia roppant gyér meccse volt a korona gálán.

Yuki Kondo a Pancrase szervezetnél töltötte karrierje nagy részét, de a UFC-ben is megfordult a kétezres évek elején.

Tito Ortiz és Vladimir Matyushenko is elintézte, Alexandre Dantas ellen szerzett győzelme után.

Tehát alig szűk két hónap, a ONE pedig megint sikeresen emelt a saját maguk állított lécen.


Szólj hozzá