Ifj. Növényi Norbert profi MMA debütálására készül
MMA

Ifj. Növényi Norbert profi MMA debütálására készül


Nem mondhatnánk, hogy ne zajlana az élet a Növényi családban.

Tegnap id. Növényi Norbert jelentette be, hogy hat évtizednyi harcos élet tapasztalatát a pankrációban is hasznosítani fogja, ma pedig fiáról hozunk nektek egy remek hírt!

Február 10-én ugyanis profivá válik az MMA berkein belül ifj, Növényi Norbert!

Középsúlyban fogadja majd a nála jóval nagyobb Ben ”Earl” Reeve urat, aki most döntött úgy, hogy súlycsoportot vált, mert eddig félnehéz és nehézsúlyban mérette meg magát.

Az Ultimate Challenge MMA szervezet berkein belül történik majd a mérkőzés Londonban, egy rendkívül szép és nívós helyen, a Troxyban. Az est folyamán 19 mérkőzés lesz megrendezve, 15 MMA és 4 kickbox elosztásban.De halljuk Norbi szavait a bemutatkozásról!
”Néhány hete úgy döntöttünk az edzőmmel, hogy eljött az ideje a profivá válásnak. Nagyon jól mentek az edzések, a sparring. Remek társaim is voltak ehhez, főleg váltó és középsúlyból, de a Rizinből ismert félnehéz Jiri Prochazkával is edzettem. A UCMMA szervezet nívós múlttal rendelkezik, az egykori legendás Cage Rage utódjának számít, szóval örülök, hogy itt mutatkozhatok be. Ellenfelemről annyit, hogy tapasztaltabb mint én és most jön le középsúlyba nehéz-félnehézből.”

Norbi ezután a felkészüléséről, távlati terveiről is szót ejtett.
”Az edzéseim számai maradtak, naponta kettőt csinálok heti hat napban. Az intenzitást emelni fogjuk, mert alkalmazkodunk kell a profi körülményekhez. A meccs után viszont az iskolára fogok koncentrálni, mert négy hónapom van még a befejezésééig. Az edzőmmel viszont már tervezzük, hogy az idei évre 4-5 meccset szeretnénk leszervezni nekem. Minden úgy lesz, ahogy lennie kell!”

”Nagyon szépen köszönöm a rajongók és a Totaldamage támogatását! Kövessetek továbbra is!”

Ezt meg is tehetitek az Instagramon és a Facebookon.

A UCMMA 54 gála menetrendje itt érhető el.

Jegyeket itt vásárolhattok, ha Londonban jártok vagy éltek:

Az esemény elvileg a UFC FightPassán is elérhető lesz.

Norbival még október végén beszélgettünk a GnP Show Extra harmadik adásában, melyet meghallgathattok itt:

GnP Show Extra #3: Az ifjú Növényi Norbert hiszi, hogy a UFC legfiatalabb bajnoka lesz


Szólj hozzá