Holly Holm kihívta Miesha Tate-t!
MMA

Holly Holm kihívta Miesha Tate-t!


Nemrég jelentette be Miesha Tate, a UFC egykori bajnoka, hogy visszatér a UFC-be. A hír bombaként robbant, hiszen egy jól ismert régi arcról van szó, akinek jelenléte felvillanyozza a női MMA-t.

Holly Holm, aki szintén bajnok volt korábban a UFC-nél, most azt mondta, szeretne egy visszavágót Miesha kisasszonnyal. A két fighter 2016-ban találkozott a ketrecben, akkor Tate szubolta Holm-ot, ami igazán fájó vereség volt az egykori profi bokszoló számára, hiszen megtört a veretlensége, és egyben elveszítette a Ronda Rousey fejéről lerúgott koronát.

Érthető tehát, hogy Holm-ot megérintette Tate visszatérésének híre, hiszen szeretne visszavágni neki.

Tate egyébként 5 évet hagyott ki, és már van bejelentett meccse, Marion Reneau-val bunyózik júliusban. Hat mérkőzésre írt alá a UFC-nél, és célja, hogy ismét bajnok legyen – ami Holm célja is egyben. Holly májusban harcol a hatodik kiemelt Julianna Pena-val, és jelenleg a második kiemelt versenyző, tehát ő már elég közel van egy újabb címmeccs lehetőségéhez Amanda Nunes-szel szemben.


Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41Szólj hozzá