Hogy azért legyen jó hír is, a Bellator belehúzott a nehézsúly építésébe, Minakov visszatér, Cro Cop végre debütálhat!
MMA

Hogy azért legyen jó hír is, a Bellator belehúzott a nehézsúly építésébe, Minakov visszatér, Cro Cop végre debütálhat!


Sok más jót nem tudunk mondani a Bellatorról mostanában, ugyanis sikerült a Paul Daley – MVP meccset is Amerikába tenniük úgy, hogy egy héttel előtte lesz gála az Egyesült Királyságban is.

De ha nem kell egy 5 perc alatt teltházra rakott aréna kedves Scott Coker, ti tudjátok, ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye.

Úgy tűnik, hogy bejön nekik a dupla show 24 óra alatt ugyanazon a helyszínen séma, hiszen most hó közepén is 2x lesznek Hawaiion, Borics Ádám egyik gálára sem fért be, a legnagyobb erőfeszítések ellenére sem, szóval ezt pedig külön köszönjük.

Nade. Február 15-16 Uncasville, Connecticut állam, Bellator 216 és 217.

A 216-ra egyetlen meccs hivatalos eddig, a Ryan Bader által gyakorlatilag megsemmisített Matt Mitrione kiköszörülheti a csorbát, legnagyobb ellenfele kivégzője ellen.

Sergei Kharitonovról van szó természetesen, aki Roy Nelsont bombázta ki pár hete egy menet alatt.

És ha már Nelson, akkor végre beszámolhatunk arról is, hogy Big Country és Cro Cop visszavágója is valósággá válik másnap.

Az eredetileg a Bellator 200-ra tervezett találkozó a horvát legenda sérülése miatt maradt el, melyből visszatért már pár hónapja a RIZIN színeiben.

Viszont Mirko pár napja elmondta, hogy a Japán szervezet minden pénzét Floyd Mayweatherre verte, így nem harcol, szokásához híven újévkor.

Nelson és Cro Cop mellett a másik nehézsúlyú meccs (eddig) a 217-re Cheick Kongo és Vitaly Minakov között lesz majd.

A duó már találkozott egyszer a Bellatorban, közel fél évtizede az orosz pontozással múlta felül a franciát.

Az a hír járja, hogy ez a meccs lehet az első számú kihívói posztért folyó esemény, mert a Fedor Emelianenko – Ryan Bader győztesének első címvédését szánják erre.

Ami mutatja, hogy a Bellator gyakorlatilag 0 bizalommal van Fedor sikerével kapcsolatban, hiszen Minakov mentora pont Fedor, Vitaly mikor össze volt balhézva Scott Cokerrel, képes lett volna INGYEN visszaugrani Emelianenko vereségét megbosszulni, Matt Mitrionén.

Tehát: Bellator 216 Mitrione – Kharitonov, másnap Bellator 217 Nelson – Cro Cop, Minakov – Kongo.Szólj hozzá