Hivatalos: június 1-jén összecsap Artur Beterbiev vs Dmitry Bivol!

Hivatalos: június 1-jén összecsap Artur Beterbiev vs Dmitry Bivol!


Évek óta várjuk, hogy félnehézsúlyban végre vitathatatlan bajnok szülessen bokszban, és ez hónapok múlva minden bizonnyal meg is fog történni, hacsak nem lesz döntetlen az eredmény.

Hivatalossá vált ugyanis, hogy a divízió két veretlen nagyágyúja, a makulátlan mérlegű Artur Beterbiev (20-0, 20 KO) és a szintén impresszív eredményeket elérő Dmitry Bivol (20-0, 11 KO) június 1-jén, Szaúd-Arábiában megmérkőzik egymással.

A gálán lesz egy öt az öt ellen kártya is, amelyen két rivális promóció, a Matchroom Boxing és a Queensberry Promotions bunyósai mérik össze erejüket, tudásukat és gyorsaságukat a ringben.

Az év egyik legfontosabb bokszmérkőzése: Bivol-Beterbiev


Még épp, hogy időben kapjuk meg ezt a gigászi mérkőzést, hiszen a WBC, WBO, és IBF félnehézsúlyú bajnok Beterbiev már 39 éves, tehát már nagyon érik nála egy visszavonulás, és nagyon jó, hogy ez nem történik meg addig, amíg ki nem derült, hogy ki a jobb kettejük közül.

Beterbiev legutóbb Callum Smith-t állította meg januárban a hetedik menetben, ezzel ő lett az első, aki finiselni tudta a britet. in January.

Ami Bivolt illeti, őt megválasztották 2022-ben az év bunyósának, és az ő malmára hajtja a vizet, hogy hat évvel fiatalabb, mint a dagesztáni, és tavaly decemberben győzött legutóbb.


Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41Szólj hozzá