20 meccs, 20 győzelem, 20 KO: Beterbiev  lett az első, aki KO-zta Callum Smith-t

20 meccs, 20 győzelem, 20 KO: Beterbiev lett az első, aki KO-zta Callum Smith-t


Helyi idő szerint január 13-án próbálta megszerezni Callum Smith a WBC, IBF, és WBO félnehézsúlyú bajnoka, Artur Beterbiev címeit. A bunyót már nyáron meg akarták rendezni, azonban ezt le kellett fújni egy csúnya csontfertőzés miatt, amit Beterbiev kapott el, meg is kellett műteni emiatt.

A brit bajnoki kihívó – akit eddig senki, még Canelo sem tudott finiselni – megsemmisítő vereséget szenvedett a Dagesztánban született, orosz-kanadai ökölvívótól tegnap a hetedik menetben, amelyben kétszer is le lett ütve egymás után, így az edzői dobták be a törülközőt. Ez lett Smith első TKO-s veresége 31 profi mérkőzés alatt.A mérkőzésre Joe Rogan hívta fel a figyelmünket, aki a Facebookon azt írta, hogy „ez a dagesztáni gyorsabban húzza le a pokolba az embereket, mint bárki más".


Elképesztő mérleg: Artur Beterbiev 20 meccs óta veretlen, 20 kiütéssel


A 38 esztendős Artur mérlege egészen elképesztő lett ez után a mérkőzés után: 20 meccs, 20 győzelem, 20 kiütés, ennél tökéletesebb nem is lehetne. A klasszis már 38 éves, és ha így folytatja, mérlegét tekintve ott lesz minden idők egyik legjobb félnehézsúlyú bokszolói között.

Remélhetőleg összehozzák a mérkőzést közte és a szintén veretlen Dmitry Bivol (22-0) között. Ezt a meccset is össze akarták már hozni 2023-ban, de az orosz-ukrán háború miatt kudarcba fulladtak a tárgyalások, Bivol így az IBO félnehézsúlyú bajnokával, Lyndon Arthurral öklözött. A 33 éves orosz egyhangú pontozással győzött Szaúd-Arábiában és ezzel megvédte a saját bajnoki címét a WBA-nál.


Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41Szólj hozzá