Hivatalos: Israel Adesanya vs Paulo Costa a UFC 253-on!
MMA

Hivatalos: Israel Adesanya vs Paulo Costa a UFC 253-on!


Ma lett hivatalos, hogy Isreal Adesanya Paulo Costa ellen védheti meg középsúlyú bajnoki címét. Az eredetileg 2019-re tervezett mérkőzést szeptember 19-én fogják megrendezni.

"Stylebender" és "The Eraser" rettentően utálja egymást, szinte megállíthatatlanul megy egymás fikázása, ami rendkívül szórakoztató, de nem csak ezért öleli körül a HYPE a mérkőzést, hanem azért is, mert két kivételes tehetségről van szó.

Mindketten veretlenek, Costa 13-0-nál tart, Adesanya pedig 19-0-nál. Mindketten vérbeli állóharcosok, unalmas meccsről tehát elvileg szó sem lehet.

Mindketten rendkívül kiütésveszélyesek. Israel 74%-os kiütési rátával büszkélkedhet, a brazil pedig 85 százalékossal. A mérkőzést sokak szerint minden idők legjobb középsúlyú csatájának ígérkezik.

Ugyanerre a gálára tervezték a Khabib Nurmagomedov vs. Justin Gaethje könnyűsúlyú címmérkőzést is, Abdulmanap Nurmagomedov tragikus halála beárnyékolhatja a dolgot, de Khabib menedzsere, Ali Abdelaziz szerint "A Sas" addigra készen lesz.

Ha ez igaz, akkor valóban az év gálája jön.


Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41Szólj hozzá