HIHETETLEN! Charles Oliveira ismét egy hidegrázós finist hozott össze, szubolta Gaethje-t!
MMA

HIHETETLEN! Charles Oliveira ismét egy hidegrázós finist hozott össze, szubolta Gaethje-t!


Egyből óriási a meccs, Gethje egy brutális low kick-kel kezd a súlyát 200 grammal eltévesztő brazilt (ennek ne tulajdonítsunk túl nagy jelentőséget, gyakorlatilag hozta a súlyát, szóval ezen felesleges pörögni).

Justin mutatja neki, hogy álljon fel. Aztán megint leüti!

A második leütésből Oliveira nagyon nehezen kelt fel, pár mély levegőt vesz. Ne feledjük, Charles úgy bunyózik, hogy alig lát. Gaethje balja megint keményen betalál, Oliveira törölgeti a szeméből a vért.

Oliveira megpróbálja levinni az amerikait és szubolni, de nem jön össze neki. Egy jobbossal betalál Justinnak, aki óriási luftokat üt utána.

Most Oliveira üti le Gaethje-t egy jobbossal!!!Majd a háta mögé kerül a földön! Gaethje óriási bajban! Háromszög fojtás Oliveira-tól! Justin kiszabadul! De nem sokáig: Oliveira a háta mögé kerül, gyönyörű módon vált hátsó fojtásra, és összehozza az első menetes finist!

Justin lekopogja, aztán elalszik! A meccsnek vége!Oliveira elképesztő!

Le lehet ütni, könnyen el lehet találni, de ember... Kivégezni nem lehet! Hihetetlen, amit művel. Szinte már az kell neki ahhoz, hogy kihozza magából a legtöbbet, hogy kapjon egy óriási maflást.A bajnoki övet elvesztette ugyan a mérlegelés miatt, de ez sem számít, hiszen a következő mérkőzésén majd visszaszerezheti, ugyanis az is ugyanúgy bajnoki címmeccs lesz.

Oliveira is Conor McGregort hívta ki, mint Michael Chandler, miután ájultra rúgta Tony Ferguson-t.

Ezen a linken tudod visszanézni a bunyót – érdemes!


Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41Szólj hozzá